Multiqueen

KaanBalil

Yumurta
Üye
4 gün önce tetramorium buldum 10 tane yumurtası var yanında tetra eklesem multi olurmu

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Canlıyı strese sokmaktan başka bir şey yapmazsınız. Anlaşmazlar büyük ihtimalle savaşırlar

4hmet0618

Yumurta
Üye
Denedim yumurtası olan saldırdı olayı çözdüm ama
Olay şöyle 2 side yumurtası yok ise multi olurlar yumurtlayarak ama sen gidip adapte olan bir kraliçenin yanın aynı türünü soksan bile o artık adapte olduğu için onu bile kabul etmez ve saldırır

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
Olay şöyle 2 side yumurtası yok ise multi olurlar yumurtlayarak ama sen gidip adapte olan bir kraliçenin yanın aynı türünü soksan bile o artık adapte olduğu için onu bile kabul etmez ve saldırır
yumurtalı 2li multi tetrama ekleme yaptım. 3lü Multi şeklinde 2 haftadır sorunsuz duruyorlar

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Güzel sallıyorsun.

efekan

Nanitik
Üye
Belki tetramorium için geçerli değildir ama tapinomalarda şöyle ki, yumurtaları olan bir koloniye elimdeki fazladan tapinoma kraliçesini koydum ve kabul ettiler. Hemen yuvaya girdi. Belki tetramoriumlarda da bu olabilir.