teşekkürler bir süre gözlemledim dövüşmeye başladılar ayırdımFormicalarda tutmaz hocam, yazık olmasın birkaç tanesine.
Forumlardaki birkaç gönderide olmayacağı söyleniyordu bazı birkaç gönderide de olduğu falan söylenmişti. Test tüpü kalmadığı için dün bulduğum 2 Formica kraliçesi ile bunu denedim sabah uyandığında bir tanesi ölüydü cataglyphislere yem yapmak zorunda kaldım.Formicalarda tutmaz hocam, yazık olmasın birkaç tanesine.
Tüpün arasına bir az pamukla odacık yapailirdinForumlardaki birkaç gönderide olmayacağı söyleniyordu bazı birkaç gönderide de olduğu falan söylenmişti. Test tüpü kalmadığı için dün bulduğum 2 Formica kraliçesi ile bunu denedim sabah uyandığında bir tanesi ölüydü cataglyphislere yem yapmak zorunda kaldım.
Formicalarda tutmayacağının, bir göstergesi olmuş oldu
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim 😊Tüpün arasına bir az pamukla odacık yapailirdin
Evet benimkilerden birbirine saldırdı son anda kurtardım bakmasaydım ölüyordu biriForumlardaki birkaç gönderide olmayacağı söyleniyordu bazı birkaç gönderide de olduğu falan söylenmişti. Test tüpü kalmadığı için dün bulduğum 2 Formica kraliçesi ile bunu denedim sabah uyandığında bir tanesi ölüydü cataglyphislere yem yapmak zorunda kaldım.
Türe göre değişkenlik gösterse de genel olarak olmuyor. Formica Yessensis türüne ait bugüne kadarki bilinen en büyük multiqueen yapıda kolonisi gözlemlenmişti. 1 milyon kraliçeli bir koloni. Bunun yanında olygogyne yapıda multileşen türleri de var. Ama genel olarak agresif ve stresli bir cins olduğu için tavsiye etmiyorum.Forumlardaki birkaç gönderide olmayacağı söyleniyordu bazı birkaç gönderide de olduğu falan söylenmişti. Test tüpü kalmadığı için dün bulduğum 2 Formica kraliçesi ile bunu denedim sabah uyandığında bir tanesi ölüydü cataglyphislere yem yapmak zorunda kaldım.