Multi

Emirhankamalak

Yumurta
Üye
Karlar eridi bende kraliçe avına çıktım 2tane bı yeri kaziyolardi bende dokunmadım büyük koloni olurlar diye ikisini beraber besleye bilirmiydim alsaydım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Messor Capitatus türü 2side

MrPinka

Yumurta
Üye
yan yana bulduysan yani birbirlerine adapteler ise olabilir ama büyük ihtimal ile olmuyor messorlarda, ama olmaz değil

Eren1233211234

Yumurta
Üye
Karlar eridi bende kraliçe avına çıktım 2tane bı yeri kaziyolardi bende dokunmadım büyük koloni olurlar diye ikisini beraber besleye bilirmiydim alsaydım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Messor Capitatus türü 2side
Türünü nasıl anladığını merak ettim. Messorların nerdeyse tüm türleri simsiyah.

Taylan

Larva
Üye
Messorlarda multi olmaz diye katı bir kuralımız yok olmaz diyen varsa gelsin.
Messorda Multi hatta tüm cinslerde Multi için önerim bir saklama kabı alınır saklana kabına 3-5 tüp bağlanır kabın içine bir kaç kraliçe atılır zaten multi olmak isteyenler olursa aynı tüpe girerler.
Zamanında @Kraussei 'nin fikriydi galiba ondan duyup denemiştim başarılı olmuştu.

Vazonax

Yumurta
İlklerden
Üye
Çok mantıklıymış
Messorlarda multi olmaz diye katı bir kuralımız yok olmaz diyen varsa gelsin.
Messorda Multi hatta tüm cinslerde Multi için önerim bir saklama kabı alınır saklana kabına 3-5 tüp bağlanır kabın içine bir kaç kraliçe atılır zaten multi olmak isteyenler olursa aynı tüpe girerler.
Zamanında @Kraussei 'nin fikriydi galiba ondan duyup denemiştim başarılı olmuştu.

Yetkin

Media
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Doğada genelde kuruluş aşamasında değil sonradan olan bir şey tüm türlerde olmuyor ve tür ayrımı yapamıyoruz her sene bunu deneyeceğim diye birçok messor boşuna öldürülüyor pheidole hariç hiçbir cinste heleki messorlarda denenmesini önermem kraliçeleri öldürmeyin boşuna

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye