Multi Queen

Nazmiefe

Pupa
Üye
multi quuin denemek istiyorum 2 hafta önce bulduğum nitens karıncam yumurtladı bugünda yolda birtaneye daha denk geldim kanatları vardı ama atmaya çalışıyormuş gibi dağınıktı bu iki kraliçeyi multi yapmak istiyorum sizce birbirlerini kabul ederlermi risk almak istiyorum aslında bu konuda.

Berk1497

Pupa
Üye
Nitensler gayet kolay multi oluyor. Deneyebilirsiniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama önce yeni bulduğunuzun döllenmiş olduğundan emin olun. Biraz ayrı kalsın kanat döker ya da yumurtlarsa döllenmiştir

Nazmiefe

Pupa
Üye
Nitensler gayet kolay multi oluyor. Deneyebilirsiniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama önce yeni bulduğunuzun döllenmiş olduğundan emin olun. Biraz ayrı kalsın kanat döker ya da yumurtlarsa döllenmiştir
teşekkürkler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

vallah sabretmedim direkt attım ama şuan bi stres yok sanırsam kabul ettiler sadece yumurtlayan kraliçe şuan yumurtalarla ilgeleniyor bende hemen kapattım yerine koydum uamrım sorun çıkmaz anlaşırlar ve dööllenmiştir inşallah bulduğum kraliçe hayrılısı bakalım 1 hafta sonra atıcam gelişmeyi.

Son düzenleme: