multi deniyorum nem tarafındaki kraliçe yumurtladı ama diğer arkadaş yumurtlamadı ve sürekli zıt köşelerde duruyorlar sizce ayırmalı mıyım?
Hiç temas kurdular mı ?Bu şekildeler
görmedim bir kere altüst şeklinde buldumHiç temas kurdular mı ?
kanka bende de aynısı olmuştu sırayla birbirlerini kaçırıyorlar ve 1 tanesi kalana kadar diğerini susuz tarafta tutup öldürtüyorlar. daha 3-4 hafta önce denedim solenopsisler için 4 lü ve 3lü multi. 2 tanesi hariç hepsi öldü. gözlemlediğim kadarıyla solenopsislerde multi zor oluyor. ama tabiki bu kraliçelerin isteğine bağlı.multi deniyorum nem tarafındaki kraliçe yumurtladı ama diğer arkadaş yumurtlamadı ve sürekli zıt köşelerde duruyorlar sizce ayırmalı mıyım?
Multiyi en kolay kabul eden türlerden biri solenopsisdir aynı tür olmadıkları sürece birbirlerini öldürmeyeceklerdir diye dişünüyorumkanka bende de aynısı olmuştu sırayla birbirlerini kaçırıyorlar ve 1 tanesi kalana kadar diğerini susuz tarafta tutup öldürtüyorlar. daha 3-4 hafta önce denedim solenopsisler için 4 lü ve 3lü multi. 2 tanesi hariç hepsi öldü. gözlemlediğim kadarıyla solenopsislerde multi zor oluyor. ama tabiki bu kraliçelerin isteğine bağlı.
dediğim gibi aynı tüe olduklarına eminim hepsini aynı 2m² lik bir alandan aldım. kapımın önündelerdi 4-5 yaptım ama 2 tanesi hariç hepsi öldü. en kolay kabul eden cinsmidir bilmem ama nadir kabul ettikleri kesin.Multiyi en kolay kabul eden türlerden biri solenopsisdir aynı tür olmadıkları sürece birbirlerini öldürmeyeceklerdir diye dişünüyorum