Multi Denemesi

Nabukatnazar

Yumurta
Üye
multi deniyorum nem tarafındaki kraliçe yumurtladı ama diğer arkadaş yumurtlamadı ve sürekli zıt köşelerde duruyorlar sizce ayırmalı mıyım?

Nabukatnazar

Yumurta
Üye
Bu şekildeler

Ekli dosyalar

• IMG_20221024_111053_1.jpg
    IMG_20221024_111053_1.jpg
    100.7 KB · Görüntüleme: 28

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
multi deniyorum nem tarafındaki kraliçe yumurtladı ama diğer arkadaş yumurtlamadı ve sürekli zıt köşelerde duruyorlar sizce ayırmalı mıyım?
kanka bende de aynısı olmuştu sırayla birbirlerini kaçırıyorlar ve 1 tanesi kalana kadar diğerini susuz tarafta tutup öldürtüyorlar. daha 3-4 hafta önce denedim solenopsisler için 4 lü ve 3lü multi. 2 tanesi hariç hepsi öldü. gözlemlediğim kadarıyla solenopsislerde multi zor oluyor. ama tabiki bu kraliçelerin isteğine bağlı.

Nabukatnazar

Yumurta
Üye
aynen bizimkiler biraz huysuz çıktı değiştiririm şimdi

AliKiraz

Yumurta
Üye
bende 6 6 iki test tüpü yaptım bir test tüpünde iki digerinde bir tane kalmış onlarıda birleştirdim bir birlerine saldırmıyorlar ama yumurtlamıyorlar da temas kurduklarını gördüm ve test tüpünde suya yakın duruyorlar 25gün oldu sabretmeye devam

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
kanka bende de aynısı olmuştu sırayla birbirlerini kaçırıyorlar ve 1 tanesi kalana kadar diğerini susuz tarafta tutup öldürtüyorlar. daha 3-4 hafta önce denedim solenopsisler için 4 lü ve 3lü multi. 2 tanesi hariç hepsi öldü. gözlemlediğim kadarıyla solenopsislerde multi zor oluyor. ama tabiki bu kraliçelerin isteğine bağlı.
Multiyi en kolay kabul eden türlerden biri solenopsisdir aynı tür olmadıkları sürece birbirlerini öldürmeyeceklerdir diye dişünüyorum

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Multiyi en kolay kabul eden türlerden biri solenopsisdir aynı tür olmadıkları sürece birbirlerini öldürmeyeceklerdir diye dişünüyorum
dediğim gibi aynı tüe olduklarına eminim hepsini aynı 2m² lik bir alandan aldım. kapımın önündelerdi 4-5 yaptım ama 2 tanesi hariç hepsi öldü. en kolay kabul eden cinsmidir bilmem ama nadir kabul ettikleri kesin.

AliKiraz

Yumurta
Üye
benimkilerin aynı tür olduğu kesin uçuşu yakalamıştım uçuş bitince topladim yüzlerce vardı