Kuşumun tırnağının tam bittiği yer kanamış tahminimce diğer kuş yüzünden oldu nasil müdahale edebilirim?
tüle takmış olabilir tırnağını o yüzden kanamıştır tahminimceKuşumun tırnağının tam bittiği yer kanamış tahminimce diğer kuş yüzünden oldu nasil müdahale edebilirim?
Kafeste 3 tane kuş var biri dişi, diğer ikisi erkek ve 4 5 yaşındalar tahminince. Bu zamana kadar ilk defa böyle garip birşey oldu erkeklerden biri aşırı saldırgan bir şekilde kızgınlık belirtileri gösteriyordu, dişi olanla bayaa kavga ediyorlardı hatta ikisi bi anda kafes tabanına düştü ve gördüğüm şey dişi olan erkeğin ayaklarını kendi ayaklarıyla yakalamış birakmıyordu biraz komik bi görüntüydü bende hemen müdahale edip ayırdım. Fotoğraftakide dişi olan kuş işte. Ek olarak diğer erkek olan kuşlada kavga ediyor.tüle takmış olabilir tırnağını o yüzden kanamıştır tahminimce
Bu zamana kadar 1 kere kesmişimdir herhalde yarın kesmeyi denerim.Cok uzarsa kesebilirsin ben kesiyordum ama damarli yere gelmemesi gerek böyle bir yere takilip kanamaz kusta rahatladır iki ayda bir kesiyordum ben uclarindan
ben bir erkeği başka kafese ayırmanı öneririm böyle bir kafeste kavga çıkması olsasıKafeste 3 tane kuş var biri dişi, diğer ikisi erkek ve 4 5 yaşındalar tahminince. Bu zamana kadar ilk defa böyle garip birşey oldu erkeklerden biri aşırı saldırgan bir şekilde kızgınlık belirtileri gösteriyordu, dişi olanla bayaa kavga ediyorlardı hatta ikisi bi anda kafes tabanına düştü ve gördüğüm şey dişi olan erkeğin ayaklarını kendi ayaklarıyla yakalamış birakmıyordu biraz komik bi görüntüydü bende hemen müdahale edip ayırdım. Fotoğraftakide dişi olan kuş işte. Ek olarak diğer erkek olan kuşlada kavga ediyor.
Ne önerirsiniz?
Aslında normalde kavga çıkartan dişi olan kuş, erkek olan iki kuş çok iyi anlaşıyorduben bir erkeği başka kafese ayırmanı öneririm böyle bir kafeste kavga çıkması olsası