yemez boğazına kaçabilir muhabbet kuşları otcul canlılarmuhabbet kuşu bufalo kurdu yer mi? faydalı mı? birde bufalo kurtları un kurtlarına göre çok daha küçükmüş karınca kolonisine 1 tane yeter mi
Kolonin büyüklüğüne bağlı verin 5tanr işçi var diyelim 1 adet ortadan bölün tamammuhabbet kuşu bufalo kurdu yer mi? faydalı mı? birde bufalo kurtları un kurtlarına göre çok daha küçükmüş karınca kolonisine 1 tane yeter mi
kaç işciden sonra yetersiz gelir 1 bufaloKolonin büyüklüğüne bağlı verin 5tanr işçi var diyelim 1 adet ortadan bölün tamam
Zaten bufalo kurdu oldukça küçük 10isci olduğunda sayısı 2ye çıkarın bence yeterkaç işciden sonra yetersiz gelir 1 bufalo
Ben un kurdu veriyorum arada bişey olmuyo hepsini yiyor.muhabbet kuşu bufalo kurdu yer mi? faydalı mı? birde bufalo kurtları un kurtlarına göre çok daha küçükmüş karınca kolonisine 1 tane yeter mi
Muhammet kuşu et de yer diye biliyorum zaten doğal ortamında neyle besleniyorlar kiBen un kurdu veriyorum arada bişey olmuyo hepsini yiyor.
Kurtları da yiyor normalde diye biliyorum.Muhammet kuşu et de yer diye biliyorum zaten doğal ortamında neyle besleniyorlar ki
muhabbet kuşları doğada meyveler çeşitli tohumlar ve bazı bitkilerle beslenirler küçük bir parça un kurduda verilebilir ama ne gerek var kiMuhammet kuşu et de yer diye biliyorum zaten doğal ortamında neyle besleniyorlar ki
Bidaha vermiyecegim 2 sefer verdim suanlik durumu iyi bı sikintisi yokMuhabbet kuşları otçul hayvanlardır kurtla besleme yapmaya devam ederseniz zehirlenip ölmesi muhtemel
o kadardan bişey olmaz kafana takmaBidaha vermiyecegim 2 sefer verdim suanlik durumu iyi bı sikintisi yok
Yer, yemez diyip kesin yargıya ulaşmak hatalı olur ama @DorukBey 'in de dediği gibi gerek yok.muhabbet kuşu bufalo kurdu yer mi? faydalı mı? birde bufalo kurtları un kurtlarına göre çok daha küçükmüş karınca kolonisine 1 tane yeter mi
un kurdu vermende bi sakınca yok benceBidaha vermiyecegim 2 sefer verdim suanlik durumu iyi bı sikintisi yok