Morio kurtlarım kaçmış

Berat38

Larva
Üye
Hocalarım, pupa olması için ayrı bir kaba koyduğum morio kurdu kaçmış. Evde üreyebilir mi? Korkuyorum, yardım edin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Intercaste
Üye
Aslında çok para harcayıp harcamamak size kalmış neden çok para harcadınız ki?
Bence de. Benim göze hitap etsin diye 1100 lira verdiğim koloni de var, 200 lira verdiğim koloni de var. Ki ben birazcık takıntılı olduğum için, aslında bir milyoncuya gidip 10 liraya saklama kabı, tanesi 10 liradan tast tüpü. 2 sene net götürür eğer aradabir tüp eklemesi yaparsanız.

Berat38

Larva
Üye
Yani en basitinden bile test tüpü aldım 200 lira canlı yem aldım 260 lira kap aldım sineklik aldım hortum aldım yataklık aldım dahada ıvır zıvır şeyler

anakin

Intercaste
Üye
Yani en basitinden bile test tüpü aldım 200 lira canlı yem aldım 260 lira kap aldım sineklik aldım hortum aldım yataklık aldım dahada ıvır zıvır şeyler
Onlar başlangıç. Canlı yem desen zaten 100 tane falan koloniniz yoksa harcadığınızsan daha hızlı ürüyo. Sineklik desen onun yerine zeytin yağı ve bebek pudrasını karıştırıp sürsen çoğu cinsde halloluyor. Yataklık da zaten marketten ucuz bir yulaf ezmesiyle tam buğday ununu karıştırınca halloluyor. Yani bu hobiyi çok çok ucuza da yapabilirsiniz. O ekipmanlar bilmemneler açıkçası bence "bende para var, premium gözüken bir set up kuracağım diyenler için". Eğer para kısıtlıysa bir koloniye 50 liraya abartısız bakabilirsiniz.