Morio kurdu

erdemis21

Larva
Üye
Merhabalar benim bir Cataglyphis Sp. kraliçem var ve onun için canlı yem almayı düşünüyorum. Alacağım sitede un kurdu en az 100 lü satılıyor ancak morio kurdu tekli olarak alınıyor yani 10-15 tane vb. alabilirim ancak morio kurdunu canlı yem olarak kullanmamda bir sakınca olmaz demi?

GAR

Nanitik
Üye
Merhabalar benim bir Cataglyphis Sp. kraliçem var ve onun için canlı yem almayı düşünüyorum. Alacağım sitede un kurdu en az 100 lü satılıyor ancak morio kurdu tekli olarak alınıyor yani 10-15 tane vb. alabilirim ancak morio kurdunu canlı yem olarak kullanmamda bir sakınca olmaz demi?
Kafasını ezip verirsen bir sorun olmaz. Ama un kurdu almayı ihmal etme. Üretimini yaparsın morioya göre daha zahmetsiz.

KratosMillerMORGAN

Larva
Üye
Morio daha büyük oluyor. En küçüğünü alın bence ve büyük gelirse bölebilirsiniz

erdemis21

Larva
Üye
Hocam peki un kurdu alırsam pupaya geçenleri çıkarsam durmadan sorun olur mu? Yani büyümelerini istemiyorum bundan dolayı pupaya geçenlerini öldürmeyi veya içindeki suyu şırıngaya alıp protein sıvısı vb. yapmayı düşünüyorum.