Pupa olana kadar beslemen gerek. Karanlık ortamda durmasıda gelişimi hızlandırırmı bilem ama bence pek katkısı olmaz. Sadece sıcaklığa dikkat edin yetetli.Adult boyları dün tek tek ayırdım, az miktarda yataklık koydum. Meyve vermeye gerek var mı? Ayakkabı kutusuna koydum, karanlık olsun diye. Pupa olmasını hızlandırır mı?
Yataklık var beslemen gerek derken meyve vermeye devam mı?Pupa olana kadar beslemen gerek. Karanlık ortamda durmasıda gelişimi hızlandırırmı bilem ama bence pek katkısı olmaz. Sadece sıcaklığa dikkat edin yetetli.
Evet pupa olana kadar elma, salatalık, marul vb. Artık ne veriyorsan beslenmeli. Yataklıktak her ne kadar ana besin kaynakları olsada onlara gereken miktarda potein sağlamaz. Unutma canlı yemini ne kadar sağlıklı beslersen, beslediğin canlıda o kadar sağlıklı beslenir.Yataklık var beslemen gerek derken meyve vermeye devam mı?
Daha olmamaları nekadar normal?Evet pupa olana kadar elma, salatalık, marul vb. Artık ne veriyorsan beslenmeli. Yataklıktak her ne kadar ana besin kaynakları olsada onlara gereken miktarda potein sağlamaz. Unutma canlı yemini ne kadar sağlıklı beslersen, beslediğin canlıda o kadar sağlıklı beslenir.
Sıcaklık dengesi iyi ise olması lazımdı şimdiye kadar. Genel bir fotoğraf atarmısınız? Birde adult bot dedikleriniz siyahlaşmaya başlamışmıydı?Daha olmamaları nekadar normal?
Vardı yaptığım zamanki fotoğraf ama bulamadım şimdi.Tek tek ayırdıysan onları kendi hallerine bırak. Besleme yapmanada gerek yok. Bir hafta dursunlar zaten hazır olanlar dönüşür, diğerlerini sonra besleme yapmaya devam et.
Siyahlaşma yeni başlamış. Yüksek ihtimalle 1 haftaya daha fazla siyahlaşıp pupa evresine geçiş yaparlar. Size geldiğinde bu haldeyse şimdiye aslında olmuş olması gerekli. Sıcaklığı dengede tutun ve rahatsız etmeyin yeterli. 1 hafta sonra sonucu atarsınız.Geldiğinde böyleydi.
Ekli dosyayı görüntüle 51063
Siyahlıklar olmaya başladı, rahatsız etmeyin derken ne yapmam gerekiyor ayakkabı kutusunun içine koydum kaplarını sadece meyve veriyorum okadar.Siyahlaşma yeni başlamış. Yüksek ihtimalle 1 haftaya daha fazla siyahlaşıp pupa evresine geçiş yaparlar. Size geldiğinde bu haldeyse şimdiye aslında olmuş olması gerekli. Sıcaklığı dengede tutun ve rahatsız etmeyin yeterli. 1 hafta sonra sonucu atarsınız.
Ondan kastımız o zaten.Siyahlıklar olmaya başladı, rahatsız etmeyin derken ne yapmam gerekiyor ayakkabı kutusunun içine koydum kaplarını sadece meyve veriyorum okadar.