Hocam monte carlodan vazgeçtim co2 siz zemin bitkisi ne önerirsinizBitki kumları... Monte carlo için ışık ne kadar önemliyse taban gübrelemesi de o kadar önemli denebilir. substrat için aquabasis öneririm. Kum içinse bir sürü seçenek var hangi birini yazalım, genel olarak çoğu bitki kumu olur. Siz seçtikten sonra bu konu altında yazın uygun olup olmadığını söylerim. Güvenilir satıcı ve ürünlere yönelmeye çalışın, piyasa da sahte ürün çok.
Nerden baksan bütün taban bitkileri co2 istiyor. Aklıma gelen sadece micra var istemeyen.Hocam monte carlodan vazgeçtim co2 siz zemin bitkisi ne önerirsiniz
Minare salyangozu istilası olmadan önce 40 küp karides akvaryumunda sadece taban gübresi ile mini parvula bakıyordum. Çok hızlı şekilde çoğalmıyordu fakat sağlıklı şekilde çürümeden duruyordu. Araştırıp kafanıza yatarsa bir deneyin isterseniz.Hocam monte carlodan vazgeçtim co2 siz zemin bitkisi ne önerirsiniz
Sp.japan da zemin bitkisi olarak kullana bilirsin.Düşük CO2 gerektiren bir bitki.Hocam monte carlodan vazgeçtim co2 siz zemin bitkisi ne önerirsiniz