Merhabalar, yakın zamanda bir çerezliğin silikonlarını akvaryum silikonuyla yenileyip üretim yapacağım bettalarımı buraya koydum. Şu an için iki erkek var, aralarına paravan koyup dişileri almak kaldı. Camlar akvaryum yapmaya uygun olmadığı için sadece orta-arka taraftaki iki bölmeyi doldurdum. İki taraflı silikon olduğu için sadece iki bölmenin basıncı herhangi bir sorun yaratmayacaktır. En soldaki altı bölme akvaryum silikonlu, sağ taraftaki arkalı önlü iki bölme akvaryum silikonu yetmediği için normal silikonlu. Sağdaki bölmelere sukulent temalı, nem sevmeyen bitkilerin olduğu teraryumlar kurmayı düşünüyorum. Sol tarafta boşta kalan bölmelere teraryum ya da paludaryum kurabilirim, silikonlular. Sol arka bölmeye anubias ve java moss koyup vampir yengeç beslemeyi düşünüyorum, paludaryum güzel olabilir. Geriye üç bölme kalıyor ve kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum. Sukulentleri düşen parçalardan filizlendirip mini bir aranjman çalışması yapacağım, arka ve yan cam tesbih sukulentiyle kaplanacağı için zemini daha yavaş ve az büyüyen sukulentlerle kaplayacağım. Bettaları üretim dışında başka tanklarda tutuyorum, belki bu bölmeleri de karides akvaryumu yapabilirim.