Mikroskop önerisi

KingCat

Intercaste
Üye
Selamlar. Tür tespiti için mikroskop önerir misiniz? Böyle net görebildiğimiz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

SasuKe1

Nanitik
Üye
Selamlar. Tür tespiti için mikroskop önerir misiniz? Böyle net görebildiğimiz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Lens daha iyi gösteriyor ama illaki mikroskop istiyorsanız bence elektronik mikroskoplar en iyisidir. İsterseniz kullandığımın linkini atabilirim ama o da tür tespit etmeye çok yetmiyor.

Sanlidiyarlar

Yumurta
Üye
Lens daha iyi gösteriyor ama illaki mikroskop istiyorsanız bence elektronik mikroskoplar en iyisidir. İsterseniz kullandığımın linkini atabilirim ama o da tür tespit etmeye çok yetmiyor.
Link atabilirsen bende incelemek isterim. Benim çocukta var lakin odak kısmı karınca değilde lamel e uygun. Problem yaşıyorum onda.

Hasancık

Majör
Üye
Çalıştığım bir elektrikçide, elektronik kartlar için kullanılan bir elektronik mikroskop görmüştüm. Bu iş için gerçekten uygunlar; ben de elektronik mikroskop öneriyorum.

SasuKe1

Nanitik
Üye
Son düzenleme: