Lens daha iyi gösteriyor ama illaki mikroskop istiyorsanız bence elektronik mikroskoplar en iyisidir. İsterseniz kullandığımın linkini atabilirim ama o da tür tespit etmeye çok yetmiyor.Selamlar. Tür tespiti için mikroskop önerir misiniz? Böyle net görebildiğimiz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Link atabilirsen bende incelemek isterim. Benim çocukta var lakin odak kısmı karınca değilde lamel e uygun. Problem yaşıyorum onda.Lens daha iyi gösteriyor ama illaki mikroskop istiyorsanız bence elektronik mikroskoplar en iyisidir. İsterseniz kullandığımın linkini atabilirim ama o da tür tespit etmeye çok yetmiyor.
Çalıştığım bir elektrikçide, elektronik kartlar için kullanılan bir elektronik mikroskop görmüştüm. Bu iş için gerçekten uygunlar; ben de elektronik mikroskop öneriyorum.Lens daha iyi gösteriyor ama illaki mikroskop istiyorsanız bence elektronik mikroskoplar en iyisidir. İsterseniz kullandığımın linkini atabilirim ama o da tür tespit etmeye çok yetmiyor.
Şuanda telefondayım. 30 dakika-1 saate bilgisayara geçeceğim. O zaman atarım.Link atabilirsen bende incelemek isterim. Benim çocukta var lakin odak kısmı karınca değilde lamel e uygun. Problem yaşıyorum onda.