benimde bir sorum var meyve sineğini hangi hayvanlar için kullanıyorsunuz?Meyve Sineği Üretim Ve Bakım Rehberi (Drosophila melanogaster)
Bu rehberde, meyve sineklerinin yaşam döngüsü, steril şekilde nasıl üretilecekleri, nasıl bakılacakları, nasıl temin edilebilecekleri ve alternatiflerinin neler olduğu hakkında bilgiler verilmiştir. Hobi veya amatör canlı yem kültürcülüğü açısından Drosophila melanogaster, önemli bir yer...karincaciftligim.com
Bu rehberde en alt kısımda aradığın açıklamayı bulabilirsin. En mantıklısı bence satın almak, çünki dışarıdan gelen sineklerin steril olma ihtimali çok düşük. Ayrıca bu tuzağa başka sinek türleride yuva yapabilir. İyi hobiler.
Genel olarak sürüngenlerde kullanılıyor fakat istediğin hayvanda kullanabilirsinbenimde bir sorum var meyve sineğini hangi hayvanlar için kullanıyorsunuz?
teşekkür ederim un kurdu aldım gelmedi hala banada acil besin lazımGenel olarak sürüngenlerde kullanılıyor fakat istediğin hayvanda kullanabilirsin
Bende yakın zamanda tuzak kurup üretmeye çalışacağım. İyi bir besin kaynağı olacaktır.teşekkür ederim un kurdu aldım gelmedi hala banada acil besin lazım
Jumping spider, yavru mantis ve diğer eklem bacaklılar için kullanılıyor.benimde bir sorum var meyve sineğini hangi hayvanlar için kullanıyorsunuz?