dostum cinsi messor zaten. arkadaş türünü sormuşKızıllık varsa biraz tetramorium olabilir öyle gözüküyor
Foruma yükleyince fotoğrafı kalite düşüyor bidemessor olduğunu bilmesek işçi hakkında cins tahmini bile yapamayız bu fotoğrafla. çok detaylı fotoğraflar lazım ama onlarla bile zor. Messor türlerinin çok minimal farkları var ayırt etmek hiç kolay değil
yanlış okumuşum sorymessor olduğunu bilmesek işçi hakkında cins tahmini bile yapamayız bu fotoğrafla. çok detaylı fotoğraflar lazım ama onlarla bile zor. Messor türlerinin çok minimal farkları var ayırt etmek hiç kolay değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
dostum cinsi messor zaten. arkadaş türünü sormuş
en kaliteli fotoğraflarla bile forumda türünü öğrenmeniz çok zorForuma yükleyince fotoğrafı kalite düşüyor bide
benim tüpün suyu bitti işçi yok ama transfer yapıyom yapmıyo ışık falan koydum öbür tarafa geçti ama şimdide yumurtalar öbür taraftamessor olduğunu bilmesek işçi hakkında cins tahmini bile yapamayız bu fotoğrafla. çok detaylı fotoğraflar lazım ama onlarla bile zor. Messor türlerinin çok minimal farkları var ayırt etmek hiç kolay değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
dostum cinsi messor zaten. arkadaş türünü sormuş
benim tüpün suyu bitti işçi yok ama transfer yapıyom yapmıyo ışık falan koydum öbür tarafa geçti ama şimdide yumurtalar öbür tarafta