Messorlarda bildiğim kadarıyla çok detaylı fotoğraflara ihtiyaç var ve alt türün pekte bir önemi yok diye biliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 36010Ekli dosyayı görüntüle 36012Ekli dosyayı görüntüle 36013Ekli dosyayı görüntüle 36014Ekli dosyayı görüntüle 36015
Arkadaşlar kasımın sonunda antalyadan bulduğum messor olduğunu bildiğim bir kraliçem vardı baya bi zaman geçti ama hâla alt sınıfını bilmiyorum capitatus diye tahmin ediyorum sadece ama çok profesyonel bi dayanağım yok sizce nedir?
Ya zaten fotoların kalitesi çok düşmüş hicbirşey anlaşılmıyorMessorlarda bildiğim kadarıyla çok detaylı fotoğraflara ihtiyaç var ve alt türün pekte bir önemi yok diye biliyorum.
Hocam yanlışım olabilir ben googleye messor yazdığında mesela alt sınıflar yazıyor ya oradan yola çıkarak söylemiştimAlt sınıftan kastın tür mü? Alt sınıf çok farklı birşey tür farklı bir şey.
Böyle şeylere dikkat edersek forum çok daha güzel bir yer olucaktır.
Hocam alt sınıf taksonomide takımın üstü sınıfın altında yer alır yani cins bile taksonomi sıralamasında daha alttadır ve siz messor olduğunu biliyorsanız alt sınıfını takımını familyasını ve benzeri taksonomi bilgilerini messor taksonomisi yazarak öğrenebilirsin.cinsi biliyorsan muhtemelen türünü sordun örneğin structor,barbarus.Hocam yanlışım olabilir ben googleye messor yazdığında mesela alt sınıflar yazıyor ya oradan yola çıkarak söylemiştim
Tamamdır hocam teşekkür ederimHocam alt sınıf taksonomide takımın üstü sınıfın altında yer alır yani cins bile taksonomi sıralamasında daha alttadır ve siz messor olduğunu biliyorsanız alt sınıfını takımını familyasını ve benzeri taksonomi bilgilerini messor taksonomisi yazarak öğrenebilirsin.cinsi biliyorsan muhtemelen türünü sordun örneğin structor,barbarus.
Bir şey değilTamamdır hocam teşekkür ederim