Olabilir olmaya da bilir 😀Messorlarda diğerlerine 3-4 kat büyük bir yumurta var bu majör yumurtasımıdır?
Yanında 2-3 tane daha larva var onlar o kadar değil.yumurta değil larvadır
Değilse nedir peki?Olabilir olmaya da bilir 😀
Değilse nedir peki?Olabilir olmaya da bilir 😀
15-20Kaç işçili bir koloni?
yumurta değil larvadır
Majör aynenYanında 2-3 tane daha larva var onlar o kadar değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Değilse nedir peki?
Değilse nedir peki?
15-20
Larva o muhtemelen major larvasıYanında 2-3 tane daha larva var onlar o kadar değil.
Değilse nedir peki?
Değilse nedir peki?
15-20
Media larvası zannımca.Yanında 2-3 tane daha larva var onlar o kadar değil.
Değilse nedir peki?
Değilse nedir peki?
15-20
Ne zaman buldun o messor kraliçe sini? Hangi vakitlerde nasıl bir havada buldun aciklarmisinYanında 2-3 tane daha larva var onlar o kadar değil.
Değilse nedir peki?
Değilse nedir peki?
15-20
Bunun pek yararı olacağını sanmıyorum.Ne zaman buldun o messor kraliçe sini? Hangi vakitlerde nasıl bir havada buldun aciklarmisin
Bulmadım satın aldım. Yumurtlayalı 2 ay oldu.Ne zaman buldun o messor kraliçe sini? Hangi vakitlerde nasıl bir havada buldun aciklarmisin
Media hakkkında bilgi verebilirmisiniz? Nedir ? Majörden farkı vs.?Media larvası zannımca.
Minör ilk işçilerdir. İlk işçiler için yeterli besin elde edilemediği için işçiler daha küçük doğarlar. Bu bir modifikasyon örneğidir(?) İşçi sayısı arttıkça besin bulmak kolaylaşır ve yumurtaları beslemek için daha fazla kaynak elde edilir. Daha fazla besin tüketerek gelişen yumurta; işçinin daha yapılı, büyük doğmasını sağlar, işte bu işçilere media denir.Bulmadım satın aldım. Yumurtlayalı 2 ay oldu.
Media hakkkında bilgi verebilirmisiniz? Nedir ? Majörden farkı vs.?
Saolun.Minör ilk işçilerdir. İlk işçiler için yeterli besin elde edilemediği için işçiler daha küçük doğarlar. Bu bir modifikasyon örneğidir(?) İşçi sayısı arttıkça besin bulmak kolaylaşır ve yumurtaları beslemek için daha fazla kaynak elde edilir. Daha fazla besin tüketerek gelişen yumurta; işçinin daha yapılı, büyük doğmasını sağlar, işte bu işçilere media denir.