Formikaryumda nemsiz bir oda yoksa küflenmemesi için taşıyor olabilirler.Messorlar tohumları formikaryumun içinden outworld’e taşıyor. Sebebi nedir acaba? Bu normal mi, yoksa bir sorun mu var?
Peki ne yapmalıyımFormikaryumda nemsiz bir oda yoksa küflenmemesi için taşıyor olabilirler.
Formikaryumda besliyorum ve üstten nemlendirmeli nemlendirme pamuğunu biraz kuruttum birkaç gün böyle idare edicem yuvadaki nem azalması için sizce işe yararmı?Test tüpü kullanıyorsan en azından 2 adet test tüpü kullan birine hiç su koyma. Onu depo olarak kullanacaklar bir süre sonra. Benim eski sistemin fotoğrafını koyuyorum oradan inceleyebilirsin.
Yuvadaki nemi azaltın demiyoruz yumurtaların neme ihtiyacı var canlılar outworld'de de depolayıp tüketebilir tohumları.Formikaryumda besliyorum ve üstten nemlendirmeli nemlendirme pamuğunu biraz kuruttum birkaç gün böyle idare edicem yuvadaki nem azalması için sizce işe yararmı?
Hocam zaten bir yere gitmiştim çok fazla su koymuştum oda olması gerekenden fazla nem yapmış bu nedenle olduğunu düşünüyorum ben nemi 0 lamadım sadece 1 2 günlüğüne olması gerekenden az su koyucam zaten yuvanın içinde çok nem var amacın nemi olması gereken seviyede tutmakYuvadaki nemi azaltın demiyoruz yumurtaların neme ihtiyacı var canlılar outworld'de de depolayıp tüketebilir tohumları.
Formikaryum dolunca outworld'e su haznesi olmayan tüp koyarsınız ona depolarlar.