Messorlar İçin Yem

Jacobpulbiber

Yumurta
Üye
IMG-20230529-WA0001.jpeg
Messorlar için acil yeme ihtiyacım vardi ve yakınımdaki petshoptan bir tek bunu bulabildim messorlarım için parçalayıp versem iş görürmü?

Moderatör tarafında düzenlendi:

antslayer

Yumurta
Üye
Hocam eski messor kolonime chia tohumu veriyordum ekstra olarak çünkü diğer tohumlara göre daha besleyici oluyor tavsiye ederim. Neredeyse kraliçe büyüklüğünde majörler yetişiyordu :D

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Fındık vb. şeylerin içini ezerek de verebilirsiniz
İş görür gibi ama ne kadar besleyici olur bilemem eğer reaksiyon alamazsınız başka bir yem temin etmenizi tavsiye ederim

Ömerke

Larva
Üye
İş görür gibi ama ne kadar besleyici olur bilemem eğer reaksiyon alamazsınız başka bir yem temin etmenizi tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 24982
Messorlar için acil yeme ihtiyacım vardi ve yakınımdaki petshoptan bir tek bunu bulabildim messorlarım için parçalayıp versem iş görürmü?
Ben messorlara daha önce salam vs. vermiştim baya sevdiler yada pet shopa gidip balık yemlerini incele kurutulmuş gammarus (kurutulmuş karides olarakda geçiyor bazı yerlerde) yada protein oranı yüksek pul yemlerden de verebilirsin bugüne kadar beslediğim tüm messorlar severdi.

Jacobpulbiber

Yumurta
Üye
İş görür gibi ama ne kadar besleyici olur bilemem eğer reaksiyon alamazsınız başka bir yem temin etmenizi tavsiye
Ben messorlara daha önce salam vs. vermiştim baya sevdiler yada pet shopa gidip balık yemlerini incele kurutulmuş gammarus (kurutulmuş karides olarakda geçiyor bazı yerlerde) yada protein oranı yüksek pul yemlerden de verebilirsin bugüne kadar beslediğim tüm messorlar severdi.
2 aydır falan kullanıyorum 7 işçi oldu büyüdüklerine göre ilgileniyolar gözlemlemeye çok fırsatım olmadı.arada çekirdek içi veriyorum çok seviyolar.

Ömerke

Larva
Üye
2 aydır falan kullanıyorum 7 işçi oldu büyüdüklerine göre ilgileniyolar gözlemlemeye çok fırsatım olmadı.arada çekirdek içi veriyorum çok seviyolar.
Ben sadece balık yemi ve muhabbet kuşu yemiyle 1 senede 200 işçi gördüm messorda büyüyeceklerdir.