Görür gibi tohuma benziyor eğer tohumsa iş görür ama bulgur gibi bir şeyse sanmam.Ekli dosyayı görüntüle 24982
Messorlar için acil yeme ihtiyacım vardi ve yakınımdaki petshoptan bir tek bunu bulabildim messorlarım için parçalayıp versem iş görürmü?
Fındık vb. şeylerin içini ezerek de verebilirsiniz
İş görür gibi ama ne kadar besleyici olur bilemem eğer reaksiyon alamazsınız başka bir yem temin etmenizi tavsiye ederim
Ben messorlara daha önce salam vs. vermiştim baya sevdiler yada pet shopa gidip balık yemlerini incele kurutulmuş gammarus (kurutulmuş karides olarakda geçiyor bazı yerlerde) yada protein oranı yüksek pul yemlerden de verebilirsin bugüne kadar beslediğim tüm messorlar severdi.Ekli dosyayı görüntüle 24982
Messorlar için acil yeme ihtiyacım vardi ve yakınımdaki petshoptan bir tek bunu bulabildim messorlarım için parçalayıp versem iş görürmü?
2 aydır falan kullanıyorum 7 işçi oldu büyüdüklerine göre ilgileniyolar gözlemlemeye çok fırsatım olmadı.arada çekirdek içi veriyorum çok seviyolar.Fındık vb. şeylerin içini ezerek de verebilirsiniz
İş görür gibi ama ne kadar besleyici olur bilemem eğer reaksiyon alamazsınız başka bir yem temin etmenizi tavsiye
Ben messorlara daha önce salam vs. vermiştim baya sevdiler yada pet shopa gidip balık yemlerini incele kurutulmuş gammarus (kurutulmuş karides olarakda geçiyor bazı yerlerde) yada protein oranı yüksek pul yemlerden de verebilirsin bugüne kadar beslediğim tüm messorlar severdi.
Ben sadece balık yemi ve muhabbet kuşu yemiyle 1 senede 200 işçi gördüm messorda büyüyeceklerdir.2 aydır falan kullanıyorum 7 işçi oldu büyüdüklerine göre ilgileniyolar gözlemlemeye çok fırsatım olmadı.arada çekirdek içi veriyorum çok seviyolar.
Pul yem mi?Ben sadece balık yemi ve muhabbet kuşu yemiyle 1 senede 200 işçi gördüm messorda büyüyeceklerdir.
Aynen öyle hatırladığım kadarıyla açıklamasında şey yazıyordu balıkların daha canlı renklere sahip olması için falan filan birde arada kurutulmuş gammarus veriyodumPul yem mi?