3 messor kraliçesi de yumurtladı nezaman çıkar yem vermelimiyim bide multi queen var nezaman yumurtlar
İlk işçi çıktığında kuş yemi verin en çok çim tohumu severlerde hocam 3 multi messor için nası bi alan yaptınız 1000 - 10000 tane işçi çıkar nerdeyse yani zor iş bence hepsini 3 e ayırın ya tabi imkan varsa olurda yani zor iş3 messor kraliçesi de yumurtladı nezaman çıkar yem vermelimiyim bide multi queen var nezaman yumurtlar
İlk işçi çıktığında kuş yemi verin en çok çim tohumu severlerde hocam 3 multi messor için nası bi alan yaptınız 1000 - 10000 tane işçi çıkar nerdeyse yani zor iş bence hepsini 3 e ayırın ya tabi imkan varsa olurda yani zor iş
4 gündeHocam kaç günde yumurtladı
Multiqueen'in cinsi messor mu ?3 messor kraliçesi de yumurtladı nezaman çıkar yem vermelimiyim bide multi queen var nezaman yumurtlar
multiqueenler işçi çıktıktan sonra büyük ihtimalle rekabet edecektir ve biri ölecektir3 messor kraliçesi de yumurtladı nezaman çıkar yem vermelimiyim bide multi queen var nezaman yumurtlar
Evet taşın altında yedi tane multi queen vardı ben ikisini aldımMultiqueen'in cinsi messor mu ?
Biliyorum o yüzden az yumurta atanı önceden ben öldürücemmultiqueenler işçi çıktıktan sonra büyük ihtimalle rekabet edecektir ve biri ölecektir
Kanka al onu dışarıya at belki kurarEvet taşın altında yedi tane multi queen vardı ben ikisini aldım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Biliyorum o yüzden az yumurta atanı önceden ben öldürücem
neden ölsürüyosun ki başka bir tüpe koy o da kendi kolonisini kursun mantığı ne yani bakmıycaksan da niye aldınEvet taşın altında yedi tane multi queen vardı ben ikisini aldım
Messorda multiqueen genellikle işçi çıktıktan sonra devam etmez. Biri baskın gelir ondan çok önerilmez. Diğer konuya gelirsek ben öldürecem dediğiniz. Biz kraliçeleri yaşatmak için alırız öldürmek için değil. Düşünceniz dahi oldukça yanlış. Sonuç olarak onları zorla aynı tüpe koyuyorsunuz ve eğer biri daha az yumurtlarsa onu öldüreceğinizi söylüyorsunuz. Hangisinin daha çok yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamanız mümkün değildir. Eğer düşünceniz böyle ise sizin için üzüldüm. Son bir tavsiye olarak kraliçeleri ayırmanızı ve multiqueene daha müsait cinslerde eğer istiyorsanız deneme yapmanızdır. Keyifli hobiler.Evet taşın altında yedi tane multi queen vardı ben ikisini aldım
Hayır o belli olmaz birbirlerini tamamen kabul etmiş te olabikirler ama messorlarda bu zormultiqueenler işçi çıktıktan sonra büyük ihtimalle rekabet edecektir ve biri ölecektir
çok düşük bir ihtimal var tabi ama denenmesi bile saçma birlikte yuva kazn kraliçeler multi değildirHayır o belli olmaz birbirlerini tamamen kabul etmiş te olabikirler ama messorlarda bu zor
O zaman ayırı yorum bu arada öldürmek mantıklımı diye sordum öldürcem demedim
Direk öldürücem dedinEvet taşın altında yedi tane multi queen vardı ben ikisini aldım
Sen bu karıncaları gösteriş için ya da kendine oyuncak etmek için mi aldın? Sen elindeki tüm karıncaları bırak dışarıya. Hak etmiyorsun bu hobiyi yapmayı.O zaman ayırı yorum bu arada öldürmek mantıklımı diye sordum öldürcem demedim
İnsanız hatalı haraket yapabiliriz,yanlış düşüncelere kapıla biliriz en önemlisi doğru yola hızlıca geri dönmek.Sen bu karıncaları gösteriş için ya da kendine oyuncak etmek için mi aldın? Sen elindeki tüm karıncaları bırak dışarıya. Hak etmiyorsun bu hobiyi yapmayı.
Bazı yanlış düşünceler kabul edilemezdir. Canlılara zarar verenler bu hobiyi yapmamalı. Bu kadar net.İnsanız hatalı haraket yapabiliriz,yanlış düşüncelere kapıla biliriz en önemlisi doğru yola hızlıca geri dönmek.
Arkadaş kendi fikrini belirtti ve biz de bunun yanlış olduğunu söyledik bence bir daha böyle bir şey ne düşünür ne yapar.
Hem kimin hobiyi hak etdiyini bilemeyiz kimse bilemez hem hobiyi hak etmek denilen bir şey de yok.
Küçükken hiç mi karınca ezmedin ?Bazı yanlış düşünceler kabul edilemezdir. Canlılara zarar verenler bu hobiyi yapmamalı. Bu kadar net.