messor uçuşu olabilir önümüzdeki günlerde sanctus olmaz büyük ihtimalleSelam uçuşları mevcut mu forum dışında alabileceğim bir yer var mı
şuan messoru buldun buldun yoksa bidahaki sezonaSelam uçuşları mevcut mu forum dışında alabileceğim bir yer var mı
Hocam istanbulda oturuyorum şuan uçuşlar var mıdırşuan messoru buldun buldun yoksa bidahaki sezona
Nerelerde bulabilirim hocammessor uçuşu olabilir önümüzdeki günlerde sanctus olmaz büyük ihtimalle
parklarda veya halk ormanı gibi yerlerde kaldırımlara bakabilirsin, yağmurdan sonra bakarsan ve sıcak günlerde bakarsan ihtimalin daha yüksekNerelerde bulabilirim hocam
Florya Atatürk ormanında takılıyorum her haftasonu, orada bulma ihtimalin daha yüksek, fakat Ekim ayından sonra bulma ihtimalin yok, malum kış uykusuna giriyorlar.Hocam istanbulda oturuyorum şuan uçuşlar var mıdır
Şuan gitsem sizce bulabilir miyim hocam bana 1 1 buçuk saat uzaklıktaFlorya Atatürk ormanında takılıyorum her haftasonu, orada bulma ihtimalin daha yüksek, fakat Ekim ayından sonra bulma ihtimalin yok, malum kış uykusuna giriyorlar.
Niye be hocam üzdünüz şuan İstanbulda çok fena yağmur yağıyorBoşuna gitme birşey bulamazsın.
Bu pazar gidersen eğer bulma ihtimalin var, hem nemli hem rüzgarsız. Banada 1,5 saat uzaklıkta fakat evvelsi günü crematogaster Scutellaris buldum.Niye be hocam üzdünüz şuan İstanbulda çok fena yağmur yağıyor
Ekime hatta bazen kasıma kadar uçuşlar oluyor, sezon nasıl kapanmış olabilir ki?Hava rüzgarlı ve geç kaldın. 2 hafta önce falan son uçuşlar gerçekleşti ve sezon kapandı. Bulma ihtimalin aşırı düşük, dışarı çıkmaya değmez.
Sezon nasıl kapansın daha bizim burda uçuş bile yapmadılarHava rüzgarlı ve geç kaldın. 2 hafta önce falan son uçuşlar gerçekleşti ve sezon kapandı. Bulma ihtimalin aşırı düşük, dışarı çıkmaya değmez
Sezon nasıl kapansın daha bizim burda uçuş bile yapmadılar
Herkes birşey söylüyor hocam bu hobide bilgisi olan da olmayanda ama ben aresi dinlerim şimdi kalktım Kadıköyden ümraniyeye gidiyorum sırf bulmak içinEkime hatta bazen kasıma kadar uçuşlar oluyor, sezon nasıl kapanmış olabilir ki?