Bi evimizin bahçesinde 2 messor kolonisi var uçuşları ne zaman olur acaba ?
K KartyX Yumurta Üye Katılım 26 Tem 2024 Mesajlar 145 Tepkime puanı 35 3 Ağu 2024 #1 Bi evimizin bahçesinde 2 messor kolonisi var uçuşları ne zaman olur acaba ?
sNel Larva Üye Katılım 18 May 2024 Mesajlar 90 Çözümler 4 Tepkime puanı 63 3 Ağu 2024 #2 İlkbaharda ve sonbaharda. Eğer uçuş yapmamış veya çok büyük bi koloniyse hava şartları uygun oldupuğunda yazın da uçubiliyorlar diye biliyorum.
İlkbaharda ve sonbaharda. Eğer uçuş yapmamış veya çok büyük bi koloniyse hava şartları uygun oldupuğunda yazın da uçubiliyorlar diye biliyorum.
K KartyX Yumurta Üye Katılım 26 Tem 2024 Mesajlar 145 Tepkime puanı 35 3 Ağu 2024 #3 sNel' Alıntı: İlkbaharda ve sonbaharda. Eğer uçuş yapmamış veya çok büyük bi koloniyse hava şartları uygun oldupuğunda yazın da uçubiliyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler.
sNel' Alıntı: İlkbaharda ve sonbaharda. Eğer uçuş yapmamış veya çok büyük bi koloniyse hava şartları uygun oldupuğunda yazın da uçubiliyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler.