Şu an uçuş olacağını zannetmiyorum ilkbahar ve sonbaharda uçuyorlarAdana da messor uçuşları ne zaman başlıyor ve saat kaç gibi dışarda olmalıyım?
Messor uçuşlar devam ediyo ama bulma olasılığınız çok az.Şu an uçuş olacağını zannetmiyorum ilkbahar ve sonbaharda uçuyorlar
peki adananın neresinde bulabilirimMessor uçuşlar devam ediyo ama bulma olasılığınız çok az.
Ormanlik Lanlar,patika yolllar,parktaki kucuk ormanciklsri otrafinkafik kalfirimlar gibi yerlerde bulunabilir. Belirli bir saati yok tamamen şans ama yağmurdan sonrs ruzgarsiz havalarda ṣansin artar.peki adananın neresinde bulabilirim
Normalde yazım yanlışlarına çok takılan biri değilim ama bir süredir düşünüyorum ama hiçbir anlam çıkartamadım, "otrafinkafik" ne demek acaba? 😄Ormanlik Lanlar,patika yolllar,parktaki kucuk ormanciklsri otrafinkafik kalfirimlar gibi yerlerde bulunabilir. Belirli bir saati yok tamamen şans ama yağmurdan sonrs ruzgarsiz havalarda ṣansin artar.
Kenarindaki yazmak istemistim kusura bakmayin malum cok lol oynayinca boyle oluyorNormalde yazım yanlışlarına çok takılan biri değilim ama bir süredir düşünüyorum ama hiçbir anlam çıkartamadım, "otrafinkafik" ne demek acaba? 😄
Hayir etrafindakiKenarindaki yazmak istemistim kusura bakmayin malum cok lol oynayinca boyle oluyor
Genelde hasatçı bir tür olduğu için ilk bahar ve son baharda uçuşları gözlemleniyor, ama ilk baharda uçuşunu geciktiren kraliçeler daha sonrada uçabiliyor. Kraliçe bulmak için en basit yol daha önce eyer uçuşa rasladıysan oraya birdaha git gene önceki tarihten birkaç gün ileri veya geri uçuşları yaparlar. Bu yol baya güzel kraliçeler yumuşak topraklı düz alanları severler evinin yakınlarında yumuşak topraklı alanlar var ise oralara yağmurdan sonra yada sabahın erken saatlerinde bakabilirsin, emin ol Messor dışındada bir sürü tür bulursun.Adana da messor uçuşları ne zaman başlıyor ve saat kaç gibi dışarda olmalıyım?
Şu an uçuş olacağını zannetmiyorum ilkbahar ve sonbaharda uçuyorlar
Daha önce hiç böyle bir şey görmedim. Onun yerine ormanlık, köylük alanlarda yürüyüşler yaparsanız rahatça bir prenses bulabileceğinize inanıyorum.her hangi tuzak gibi birşey yapılabilir mi test tüplerinin yerleştirsem
Test tüpü ile değil ama gerekli ekipmanlarla ışık tuzağı yapılabilir.her hangi tuzak gibi birşey yapılabilir mi test tüplerinin yerleştirsem
Youtube de birçok yapım videosu var.knk nasıl yapılacağını ufak bi anlatsana
Aslında olur normal test tüpü hazırla bir kaçtane ve bir kayanın altına bak eyer koloni gördüysen oraya tüpleri köy ve krılmamaları için üzerine bir şeyler ört ve en iyi kısım bir kaç gün sonra nemli odalara geçmeye başlarlar ve bir kaç hafta sonra toprak altındaki koloni tamamen senin olur kraliçede gelecektir en sonunda. Bunu yapmani önermem doğal dengeyi bozma ama çok istiyorsan küçük bir kolonide deneyebilirsin. Ben denedim ve 3 ayın sonunda tamamen benim olan 1000 işçili Messor SP ve 4-5bin işçili tetrimoryum kolonisine sahip oldumher hangi tuzak gibi birşey yapılabilir mi test tüplerinin yerleştirsem
anladım herşey için teşekkürlerAslında olur normal test tüpü hazırla bir kaçtane ve bir kayanın altına bak eyer koloni gördüysen oraya tüpleri köy ve krılmamaları için üzerine bir şeyler ört ve en iyi kısım bir kaç gün sonra nemli odalara geçmeye başlarlar ve bir kaç hafta sonra toprak altındaki koloni tamamen senin olur kraliçede gelecektir en sonunda. Bunu yapmani önermem doğal dengeyi bozma ama çok istiyorsan küçük bir kolonide deneyebilirsin. Ben denedim ve 3 ayın sonunda tamamen benim olan 1000 işçili Messor SP ve 4-5bin işçili tetrimoryum kolonisine sahip oldum
Ben buldum hemde devasa büyük😁😁😁 3 hafta falan önce oluyoMessor uçuşlar devam ediyo ama bulma olasılığınız çok az.
Bende baya büyüktü benimkideBen buldum hemde devasa büyük😁😁😁 3 hafta falan önce oluyo