Messor Transferi Hakkında

Savas

Yumurta
Üye
İyi geceler ben bu Messor barbarus kolonimi plastik tüpten cama geçirmek için transfer başlattım ancak kraliçe sürekli gidip geliyor ama yumurtaları taşımıyorlar. Transfere başlayalı 4 saat oldu.

sude

Yumurta
Üye
plastik tüpe ek ışık tutmayı deneyebilirsin bence

Savas

Yumurta
Üye
plastik tüpe ek ışık tutmayı deneyebilirsin bence
Plastik tüpe ışık bıraktım, cam tüpü tamamen karanlık yaptım. Her yarım saatte bir takip ediyorum, 5 saat oldu transfer başlayalı, hayırlısı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Valla geceden beri ışık altındalar, çok inatçı çıktılar.

Son düzenleme:

sude

Yumurta
Üye
manuel de transfer edebilirsin geçmiyorlarsa

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Işık filan uğraşıp kendinizi çok fazla yormayın derim eğer koloni küçükse güneşe tutunca direk geçiyorlar küçükten kastığım taşınacak şeylerin fazla olmamasıdır transfer uzun sürecek olursa tüpün sıcaklığını 30 derecenin üstüne çıkmamasına dikkat ediniz aksi taktirde pişirebilirsiniz uygulanması zor bir taktiktir ama çok iyi işe yarar

Savas

Yumurta
Üye
Işık filan uğraşıp kendinizi çok fazla yormayın derim eğer koloni küçükse güneşe tutunca direk geçiyorlar küçükten kastığım taşınacak şeylerin fazla olmamasıdır transfer uzun sürecek olursa tüpün sıcaklığını 30 derecenin üstüne çıkmamasına dikkat ediniz aksi taktirde pişirebilirsiniz uygulanması zor bir taktiktir ama çok iyi işe yarar
Ben transferi kendim tamamladım. Birkaç gün dokunmayacağım stres yüzünden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Transfer sırasında 2 3 tane işçim kaçmış. 😭

Son düzenleme: