3 4 işçili messor kolonim var(biraz yumurtasi var) tuplerinde ki suyun bitmesine az kaldı bir kabin içine yeni tüpü ve şuan kullanılan tüpü koyup transfer edersem herhangi bir sorun olmaz değil mi
Suları bittiğinde yeni yuva bulmak zorundalar transfede oldukça inatçı olan tetraları ben sadece outworde 1 tüp daha koyarak yaptım hiç dokunmadımİlk işçiler yumurta ile ilgilendiği için pek dışarı çıkıp keşif yapmazlar. Ayriyetten messorlar transferde çok inatçılar, bu yüzden iki tüpü birbirine bağlayıp manuel yapmanızı tavsiye ederim.
Bir kaba tüplerin ağızları üç uca gelicek şekilde koyun ama arada boşluk kalsın 1-2 cm karıncaların bulundupu tüpün coverini çıkarın diğer tüp karanlık olsun (tüp kurulumu olucak tabiki) zaten pamuklarındaki nem bitince diğer tüpe transfer olucaklardır kaçamayacakları bir kapta yaparsanız daha iyi olur3 4 işçili messor kolonim var(biraz yumurtasi var) tuplerinde ki suyun bitmesine az kaldı bir kabin içine yeni tüpü ve şuan kullanılan tüpü koyup transfer edersem herhangi bir sorun olmaz değil mi
Ben de öyle düşünmüştüm kabı outworld olarak kullnamaya devam edicem çünkü altına silis kum koyacağımBir kaba tüplerin ağızları üç uca gelicek şekilde koyun ama arada boşluk kalsın 1-2 cm karıncaların bulundupu tüpün coverini çıkarın diğer tüp karanlık olsun (tüp kurulumu olucak tabiki) zaten pamuklarındaki nem bitince diğer tüpe transfer olucaklardır kaçamayacakları bir kapta yaparsanız daha iyi olur