Messor stuctor multi olur mu ?

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Bende şuanda 5 tane messor st. Kraliçesi var. Bunlardan iki tanesini multi yapmayı denesem başarılı olur muyum? Kısaca messor structorlarda multi queen olma şansı var mı? Bilen varsa yardım edebilir mi?

Aymet

Larva
Üye
Bende şuanda 5 tane messor st. Kraliçesi var. Bunlardan iki tanesini multi yapmayı denesem başarılı olur muyum? Kısaca messor structorlarda multi queen olma şansı var mı? Bilen varsa yardım edebilir mi?
Hocam nerde buldun ?

karınca474

Yumurta
Üye
Ben 3 kraliçe ile denedim, başarılı oldum.

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Şimdiden başarısız oldum. Birlestirdikten bir sanoye sonra birbirlerine saldırdılar hemen ayırdım. Vazgeçtim bu yüzden multi yapmaktan.

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
İhtimali düşük ama olma şansı var hepsi aynı uçuştan toplandıysa ve aynı türse ihtimal artar zaten aynı tür değilse olmaz. Messor structor olduğunu kimden öğrendiniz tür tahmininin çok zor olduğu bir cins.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayır gibi net bir ifade veremezsin, benim 10 kraliçeli 500-600 işçili messor kolonim vardı. Bu şans işi mesela benim 10 kraliçe aynı türmüş demek ki.
Görsel veya video ile destekler misiniz lütfen?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Burdan video atamam, fotoğraf ile bell olmaz ve hepsini alamam zaten kraliçeler pek belli değil ama wp den arabilirim istersen.
Drive'a yükleyip atabilirsiniz. Fotoğrafta nasıl belli olmuyor anlamadım. Kraliçe nasıl belli olmuyor. Dikkatli bir şekilde çekerseniz bence yükleyebilirsiniz.

ATHENA

Minör
Üye
Drive'a yükleyip atabilirsiniz. Fotoğrafta nasıl belli olmuyor anlamadım. Kraliçe nasıl belli olmuyor. Dikkatli bir şekilde çekerseniz bence yükleyebilirsiniz.
Evet, ama tüplerin içinde belli olmuyor. Ve drive yüklemeyi denemedim hiç.