Sadece messorla başlayacak sınız diye bir şart yok şuanda birçok tür uçuyor ve çoğu başlangıç için uygun.Merhabalar, bu hobiye yeni başlıyorum messorların yeni başlayanlar için iyi bir tercih olduğunu gördüm. Ankara içi veya kargoyla nereden alabilirim?
Ne zaman nasıl şartlarda uçuyorlar diye soru sorup kimsenin zamanını almak istemem o yüzden şimdi araştırıyorum ama bu konu hakkında bana verebileceğiniz bir tavsiye ipucu var mıdır?Sadece messorla başlayacak sınız diye bir şart yok şuanda birçok tür uçuyor ve çoğu başlangıç için uygun.
Messor uçuşları baya azaldı hata hiç yok Eylül ekim sonunda bir tane daha büyük uçuş olucak.Ne zaman nasıl şartlarda uçuyorlar diye soru sorup kimsenin zamanını almak istemem o yüzden şimdi araştırıyorum ama bu konu hakkında bana verebileceğiniz bir tavsiye ipucu var mıdır?
Peki ya farklı türler?Messor uçuşları baya azaldı hata hiç yok Eylül ekim sonunda bir tane daha büyük uçuş olucak.
Pheidole,tetromorium,lasius,tapinoma,camponotus,lepisiota,formica(kolaymı değilmi tartışılır)bu türler den bulabilirsiniz.Peki ya farklı türler?
Satın almak istiyorsanız bu siteler güvenlidir benimde alışveriş yaptığım oldu ama uçuş mevsiminde olup bulabileceğiniz türler hala bulunuyor 🐜Merhabalar, bu hobiye yeni başlıyorum messorların yeni başlayanlar için iyi bir tercih olduğunu gördüm. Ankara içi veya kargoyla nereden alabilirim?