Canlı yem versem çıkmazlar mı? Protein ve tohumu fazla versem çımaz mı?Messor cinsi hasatçı olduğu için normal işçilerin kıramayacağı tohumlar koyarsanız bir ihtimal çıkabilir ama koloninin nüfusu ve verdiğiniz besinler bu konuda büyük etkisi olan faktörler.
Bol protein verebilirsin. Canlı yem çok etkilemez ama gene yararı olur. Ayrıca kırması zor tohum verebilirsin.Canlı yem versem çıkmazlar mı? Protein ve tohumu fazla versem çımaz mı?
Bu konu pek net değil. Canlı yemler halihazırda bulunan işçilere zarar verebilir ve henüz belirli bir seviyeye ulaşmamış koloniyi strese sokabilir. Tohum konusunda ise bazen koloniyi aç bırakıp kıramayacakları tohumlar verirseniz belki tetiklenebilir ama kesin bir şey söylemek zor.Canlı yem versem çıkmazlar mı? Protein ve tohumu fazla versem çımaz mı?
Teşekkür ederim bol bol protein veririm. Kirması zor tohum önerisi yaparsanız sevinirim.Bol protein verebilirsin. Canlı yem çok etkilemez ama gene yararı olur. Ayrıca kırması zor tohum verebilirsin.
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için ben gine deneyeceğim şansımı. İyi günler size iyi hobiler dileyile.Bu konu pek net değil. Canlı yemler halihazırda bulunan işçilere zarar verebilir ve henüz belirli bir seviyeye ulaşmamış koloniyi strese sokabilir. Tohum konusunda ise bazen koloniyi aç bırakıp kıramayacakları tohumlar verirseniz belki tetiklenebilir ama kesin bir şey söylemek zor.
Koloni yeteri kadar büyüdüğünde çıkaracaktır beklemek en iyisi. Birde structor olduğunu kim söyledi messorlarda tür tespiti sıkıntılı.Selam arkadaşlar (messor structor) major çıkarmak istiyorum fakat nasıl yapılcağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çiya tohumu protein için gayet iyi ayrıca deneyerek bakabilirsin kimisi yerine göre değişiyor sertliği.Teşekkür ederim bol bol protein veririm. Kirması zor tohum önerisi yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim çevap yazdığın için soruna gelince interneten aldım.Koloni yeteri kadar büyüdüğünde çıkaracaktır beklemek en iyisi. Birde structor olduğunu kim söyledi messorlarda tür tespiti sıkıntılı.
Teşekkür ederim cevap yazdığın için denerim çiya tohumunu denerim farklı tohumlarda denerim iyi günler.Çiya tohumu protein için gayet iyi ayrıca deneyerek bakabilirsin kimisi yerine göre değişiyor sertliği.
Nereden aldınız hocam belki bende alırım.Teşekkür ederim çevap yazdığın için soruna gelince interneten aldım.
Çevabını görmediğim için özür dilerim soruna gelirsek. Bu siteden aldım güvenilir bir site bu günen içinde alışveriş yapabilirsin https://undergroundantworld.com/kategori/tur-satis-urunleri .Nereden aldınız hocam belki bende alırım.
Messor Structor olduğu kesin değil burda. Makro yu geç mikro fotoğraf ile kesinleşir.Çevabını görmediğim için özür dilerim soruna gelirsek. Bu siteden aldım güvenilir bir site bu günen içinde alışveriş yapabilirsin https://undergroundantworld.com/kategori/tur-satis-urunleri .