Karahindiba tohumu,keten tohumu,yabani yulaf,ayçiçeği,muhabbet kuşu yemi vs.Selam arkadaşlar messor structor hangi tohumları yer. İsimleri verirseniz sevinirim.
Marketlerde vs de var eğer bulamazsan dışardan toplayabilirsin kuş yemi en basiti sadece.Benim yaşıdığım yerde petsoptan yok ama . Yardımın için teşşekür ederim iyi günler.
Bazen yem satan yerlerde (darı,buğday,civciv yemi vs. satıyorlar) de oluyor hocam.Benim yaşıdığım yerde petsoptan yok ama . Yardımın için teşşekür ederim iyi günler.
Ben karıncalarıma kaynamış yumurta veriyorum protein için gayette başarılı oluyor çok seviyorlar deneyebilirsin bence tohum olarak kuş yemide yerlerSelam arkadaşlar messor structor hangi tohumları yer. İsimleri verirseniz sevinirim.
Messor olduğu için önerdik hocam boostlamak için arada yumurta verilebilir.Ben karıncalarıma kaynamış yumurta veriyorum protein için gayette başarılı oluyor çok seviyorlar deneyebilirsin bence tohum olarak kuş yemide yerler
Sarıyı denemedim muhtemelen yerler bi sorun olmazYumurtanın sarısını versem bir sorun olurmu? (yumurtanın beyazını biliyodum).
Test tüpü kirlenmiyor mu?Ben karıncalarıma kaynamış yumurta veriyorum protein için gayette başarılı oluyor çok seviyorlar deneyebilirsin bence tohum olarak kuş yemide yerler
Hepsini yerlerse kirlenmiyor.Test tüpü kirlenmiyor mu?
Yumurtanın beyazı kuruyor zaten o kadar kirlenmiyor tüpün ağzına koyarsan ama ben altına kağıt koyup vericem artıkTest tüpü kirlenmiyor mu?