Teşekkürler ederim antik krallık hoşuma gittiÖncelikle kolonilerin adına iyi büyümeler, sana da bol sabır diliyorum. İsimsiz kolonine isim olarak da önerilerim şunlar:
Colony Warriors/Small Steps/ANTik Krallık
Merhabalar. Bu olayı yeni duydum. Kaynak varsa atabilirmisiniz acaba?Hocam messor structor kaydı 2010'lu yıllarda ülkemizden çıkarıldı. Yani ülkemizde structor türü yok.
O messor barbarus degilmiydiHocam messor structor kaydı 2010'lu yıllarda ülkemizden çıkarıldı. Yani ülkemizde structor türü yok.
Hocam messor structor kaydı 2010'lu yıllarda ülkemizden çıkarıldı. Yani ülkemizde structor türü yok.
Çıkarılan barbarus olabilir belki, structor hala bulunuyor diye biliyorum. Bildiğim en güncel kaynak ise burası; https://antwiki.org/wiki/Türkiye#Messor
Ayrıca karıncanızın messor structor türünden olduğunu belirlemeniz neredeyse imkansız. Messor sp diyebilirsiniz.
Structor ile barbarus türünü karıştırdım özür dilerim. Barbarus türü Türkiye'de kayıtlardan çıkarıldı. Kaynak:kıran karaman 2020 ant of the faunaBende öyle biliyorum. Antwiki kayıtlarında barbarus "şüpheli" olarak geçiyor. Hatta formda güncellenen listeye baktığımda structor var.
Ekli dosyayı görüntüle 54810
Kalite çok kötü çıkıyor maalesef.