Barbarus türkiyede yok diye duymuştumMessor Structor Başlangıç İçin Uygun Ancak Uçuş Vakitleri İlkbaharda Yani Bu Sene Bulamazsın ve Messor İstiyorsan Messor Barbarus Sonbaharda Uçar Eğer Bir Sene Bekleyemeyeceksen Messor Barbarus Tercih Edebilirsin(Satın Almayacaksan). Messorların Bakımı Kolaydır . Parklarda Bahçelerdeki Patikalarda Bulabilirsin veya Vaktin Yoksa İnternetten Satın da Alabilirsin.
Messor structor da hem ilkbahar hem sonbaharda uçar ve barbarus Türkiye'de kayıtlı bir tür değildirMessor Structor Başlangıç İçin Uygun Ancak Uçuş Vakitleri İlkbaharda Yani Bu Sene Bulamazsın ve Messor İstiyorsan Messor Barbarus Sonbaharda Uçar Eğer Bir Sene Bekleyemeyeceksen Messor Barbarus Tercih Edebilirsin(Satın Almayacaksan). Messorların Bakımı Kolaydır . Parklarda Bahçelerdeki Patikalarda Bulabilirsin veya Vaktin Yoksa İnternetten Satın da Alabilirsin.
bol bol vaktim var üstelik öğrenciyim ailemin izin vermeyeceğini düşünüyorum ama hallederim teşekkürlerMessor Structor Başlangıç İçin Uygun Ancak Uçuş Vakitleri İlkbaharda Yani Bu Sene Bulamazsın ve Messor İstiyorsan Messor Barbarus Sonbaharda Uçar Eğer Bir Sene Bekleyemeyeceksen Messor Barbarus Tercih Edebilirsin(Satın Almayacaksan). Messorların Bakımı Kolaydır . Parklarda Bahçelerdeki Patikalarda Bulabilirsin veya Vaktin Yoksa İnternetten Satın da Alabilirsin.
Bence bulabileceğin birçok türe bakabilirsin birden fazla farklı cinsim var ve sana şunu söyliyim aralarında neredeyse hiçbir bakım farkı yokbol bol vaktim var üstelik öğrenciyim ailemin izin vermeyeceğini düşünüyorum ama hallederim teşekkürler
Messorların tek avantajı canlı yem gerektirmez koloni sağlıklı olmasada bakabilirsinizbol bol vaktim var üstelik öğrenciyim ailemin izin vermeyeceğini düşünüyorum ama hallederim teşekkürler
Evet araştırmaları yaptım ve başka türlere de bakabilirim ancak bu türün görünüşünü çok beğendim ayrıca görünüşün yanında tohumlarla da beslene bilinen bir tür olduğu için şu anda istediğim tür bu ama farklı türleri de araştırmaya devam edeceğim. Teşekkür ederim.Bence bulabileceğin birçok türe bakabilirsin birden fazla farklı cinsim var ve sana şunu söyliyim aralarında neredeyse hiçbir bakım farkı yok