Arkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)
Outworld nem ve ısı dengesi yetersiz kalmıştır belkiArkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)
Deneyeceğim teşekkür ederimBelki de alışmamışlardır. Outworldu kurduğun gibi transfer aparatının olduğu yere, bir kaç tane tohum bıraksaydın alıp götürürdüler belki. Yani tuzak mantığı. Bir taneyi görünce diğerlerinin de almak isteyecekler. Çok sıkıntı etme çıkarlar yakında
Cok acikirlarsa mecbur cikarlar bence 😅Arkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)
Bildiğimi söylüyorum; ilk çıkan işçiler yumurta beslemekle görevliler öyle çok çıkıp gezmezler zaten doğada da bu böyle koloni büyüdükçe medya işçiler çıkıp yiyecek aramaya başlar yani ilk 10 15 işçinin çıkmaması doğal bir olay sorun yok. Koloninin büyümesini bekle 👍Arkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)