Messor St Kolonim Outworld Sıkıntısı

Onurcan0127

Yumurta
Üye
Arkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)

efekan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar 15-20 işçili messor kolonimi bugün outworlde bağladım beslemem zor oluyor diye ama hala outworlde çıkan bir işçi yok Bu şekilde beklemeli miyim? (5.5lik akrilik Outworld 16 Lik tüpteler)
Outworld nem ve ısı dengesi yetersiz kalmıştır belki

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Belki de alışmamışlardır. Outworldu kurduğun gibi transfer aparatının olduğu yere, bir kaç tane tohum bıraksaydın alıp götürürdüler belki. Yani tuzak mantığı. Bir taneyi görünce diğerlerinin de almak isteyecekler. Çok sıkıntı etme çıkarlar yakında

Onurcan0127

Yumurta
Üye
Belki de alışmamışlardır. Outworldu kurduğun gibi transfer aparatının olduğu yere, bir kaç tane tohum bıraksaydın alıp götürürdüler belki. Yani tuzak mantığı. Bir taneyi görünce diğerlerinin de almak isteyecekler. Çok sıkıntı etme çıkarlar yakında
Deneyeceğim teşekkür ederim

Berk1497

Yumurta
Üye
15-16 işçi sayısı çok değil. Zamanla az az çıkmaya başlarlar outworlde, hiç kafana takma

Hamza_

Yumurta
Üye
Cok acikirlarsa mecbur cikarlar bence 😅

Kadircıkla

Pupa
Üye
Bildiğimi söylüyorum; ilk çıkan işçiler yumurta beslemekle görevliler öyle çok çıkıp gezmezler zaten doğada da bu böyle koloni büyüdükçe medya işçiler çıkıp yiyecek aramaya başlar yani ilk 10 15 işçinin çıkmaması doğal bir olay sorun yok. Koloninin büyümesini bekle 👍

Onurcan0127

Yumurta
Üye
Sorun çözüldü gece outworldeki tüm tohumları alıp tiplerine taşımışlar.Bugün iki tanesini outworldde Ballı su içerken gördüm yani sıkıntı yok.