Messor Sahiplenme

Ugr1071

Yumurta
Üye
Hobide yeniyim. Messor kraliçe sahiplenmek istiyorum. Elinde fazla olan/bulan, karşı ödemeli gönderebilecek birisi var mı? Çok minnettar olurum.

Bu arada akvaryum hobisiyle ilgileniyorum. Bende bu konuda ihtiyacı olana yardımcı olmak isterim. Herkese iyi hobiler.

bigquake

Yumurta
Üye
kargo ile yolamak sıkıntı yaşadıgınız yerde veya cevrede elden teslim almanızı tavisye ederim.

bigquake

Yumurta
Üye
Çok küçük bi şehirde yaşıyorum ve bu şehirde kimsenin bu hobiyle ilgilendiğini düşünmüyorum açıkçası 😅
ayda bir gittigniz başka bir şehir filan varmı cevrede düzenli olarak berki öyle bi cözüm bula bilirsınız yada kendınız kralice arıya bilirsınız.

Ugr1071

Yumurta
Üye
ayda bir gittigniz başka bir şehir filan varmı cevrede düzenli olarak berki öyle bi cözüm bula bilirsınız yada kendınız kralice arıya bilirsınız.
Çankırı’da yaşıyorum. Askeri personelim. Çok nadir de olsa Kastamonu’ya yolum düşüyor. Burda uzun zamandır arıyorum ama bulma şansım olmadı o yüzden bu forumdaki arkadaşlardan yardım istemek durumunda kaldım. Son çare olarak satın almayı düşündüm. Sorun para değil ama hayvan satışına ön ayak olmak kötü hissettirir kendimi.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Çankırı’da yaşıyorum. Askeri personelim. Çok nadir de olsa Kastamonu’ya yolum düşüyor. Burda uzun zamandır arıyorum ama bulma şansım olmadı o yüzden bu forumdaki arkadaşlardan yardım istemek durumunda kaldım. Son çare olarak satın almayı düşündüm. Sorun para değil ama hayvan satışına ön ayak olmak kötü hissettirir kendimi.
Küçük şehirde yaşıyorsanız kısmen avantajlı sayılırsınız bulma konusunda. Yakın zamanda fazlasıyla Messor uçuşu oldu ve olmaya devam edecek muhtemelen. Yağmurdan sonra ararsanız bulma olasılığınız bir hayli yüksek. Satışı neden bu kadar kötüymüş gibi vurguladığınızı anlayamadım ama internet siteleri üzerinden almanızı önermem, piyasanın 4-5 katı üstüne satıyorlar. Satın almak istediğinizde bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.

bigquake

Yumurta
Üye
anladım alabilirsınız mümkünse bir kac işcili alırsanız berki toparlanma noktasında daha hızlı olur :) ben amacım bu hobinin arama ve bulma kısmını yaşamanızı istedim sadece :D

bigquake

Yumurta
Üye
Küçük şehirde yaşıyorsanız kısmen avantajlı sayılırsınız bulma konusunda. Yakın zamanda fazlasıyla Messor uçuşu oldu ve olmaya devam edecek muhtemelen. Yağmurdan sonra ararsanız bulma olasılığınız bir hayli yüksek. Satışı neden bu kadar kötüymüş gibi vurguladığınızı anlayamadım ama internet siteleri üzerinden almanızı önermem, piyasanın 4-5 katı üstüne satıyorlar. Satın almak istediğinizde bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.
Kötülemek değil amacım üste belirtiğim gibi .

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kargo çok da sıkıntı yaratmaz ama kargo ücreti kraliçeden pahalı olacağı için bir tane kraliçe yollamak bana mantıklı gelmiyor.

Ugr1071

Yumurta
Üye
Tüm cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim. Umarım bi an önce elime geçer bi messor kraliçesi. Hayırlısı bakalım 😊