Kendi kolonimle karşılaştırmak ve analiz yapmak için kendi koloninizden Messor pupa ve larva örnekleri atabilir misiniz hocalarım? Larvamdan emin olamadım da.
Yumurtaların fotoğrafları var mı?benimki böyle değilde daha dolgun 2.si gibide değil larva gibi hocam benimki ama siyahımsı anlamadım
Bu daha kapsamlı.benimki böyle değilde daha dolgun 2.si gibide değil larva gibi hocam benimki ama siyahımsı anlamadım
hocam 5. fotoğraf gibi öyle siyah, diğer konuda bahsettiğim gibi strestli şuanda kraliçe fotoğraf yokYumurtaların fotoğrafları var mı?
Bu daha kapsamlı.
hocam 1 günde 2 kere baktım sıkıntı olmazmı?Yanlış anlamayın, fotoğraf olmadan verdiğiniz bilgiler ışığında koyacağımız hiçbir teşhis kesin olmayacak. Stresten bu kadar korkmayın, çekebilirseniz fotoğraf çekin yardımcı oluruz.
Hayır olmaz, çok sarsmadığınız sürece istediğiniz kadar bakabilirsiniz. Karıncaların algılarını manipüle edebiliriz. Stres faktörü doğada da bulunuyor, yine de bu canlılar bir şekilde hayatta kalıp gelişiyorlar.hocam 1 günde 2 kere baktım sıkıntı olmazmı?
Yumurtaların fotoğrafları var mı?
Bu daha kapsamlı.
Hayır olmaz, çok sarsmadığınız sürece istediğiniz kadar bakabilirsiniz. Karıncaların algılarını manipüle edebiliriz. Stres faktörü doğada da bulunuyor, yine de bu canlılar bir şekilde hayatta kalıp gelişiyorlar.