Merhaba dört tane balkonuma geldi bunlar prens mi
Bir tane daha geldi balkona acaba uçuş mu var bulabilir miyim insemEvet prensler.
İsteyen her zaman bulur mevsimi olsun yeterBir tane daha geldi balkona acaba uçuş mu var bulabilir miyim insem
Uçuş var gibi duruyor bi aşağıya inip bakın belki kraliçe de bulursunuz.Bir tane daha geldi balkona acaba uçuş mu var bulabilir miyim insem
2,3 tane daha geldi bakayım biUçuş var gibi duruyor bi aşağıya inip bakın belki kraliçe de bulursunuz.
Prens varsa prenses de vardır büyük ihtimalle uçuş var aşağı inip kontrol etmenizi ravsiye ederimMerhaba dört tane balkonuma geldi bunlar prens mi
ben 2 haftadır geziyorum etrafta bir tane kraliçeye rastlamadım. senin yerinde olsam sevinirdim.Gezdim ama çıkmadı bir tane Tetramorium kraliçesi buldum
6 tane tetramorium var ondan dolayı birazben 2 haftadır geziyorum etrafta bir tane kraliçeye rastlamadım. senin yerinde olsam sevinirdim.
Şans meselesi umarım bulursunben 2 haftadır geziyorum etrafta bir tane kraliçeye rastlamadım. senin yerinde olsam sevinirdim.
6 tane mi 😳😳6 tane tetramorium var ondan dolayı biraz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şans meselesi umarım bulursun
Daha da fazlaydı dağıttım6 tane mi 😳😳
var mıymış ankarada o kadarDaha da fazlaydı dağıttım
Çoğunu istanbulda buldum, her gün yolda 10-12 tane görüyordum almıyordum artık. Bundan 1 ay önce falan Tetramorium patlaması olmuştuvar mıymış ankarada o kadar![]()
bende de var bi tanecik. ben de o zamanlarda bulmuştum. keşke biraz daha bakınsaymışımÇoğunu istanbulda buldum, her gün yolda 10-12 tane görüyordum almıyordum artık. Bundan 1 ay önce falan Tetramorium patlaması olmuştu
Beylikdüzüne geldim geçen yerde 1 tane kraliçe yoktuben 2 haftadır geziyorum etrafta bir tane kraliçeye rastlamadım. senin yerinde olsam sevinirdim.