pamuk ipliği garip şekilde ağzına takılıyor. kendini geri geri giderek kurtarmaya çalışıyor. kış uykusundan önce1 test tüpü ve kış uykusundan çıkarınca 1 test tüpü değiştirdim totalde. ama yine hala aynı.bu olay ara ara oluyor sorun olacak bir şey değil fakat yine de sormak istedim sebebiniSelam, pamuğa ağzı takılmıyorda su içiyor olabilir. Eğer öyle bir durum varsa ve çok sıkıntı oluyorsa, yeni bir test tüpü hazırlayıp pamuğun ucunu tam nemlendirmeden biraz boşluk bırakabilirsin. Böylece hem nem ihtiyacını kendine göre ayarlar hem de küçük bir tür ise pamuğa ağzı yapışmaz.
Valla nasıl takılıyor tam anlayamadım çünkü beslediğim kraliçelerin hiçbirinde böyle bir olayla karşılaşmadım. Ama en iyisi, eğer çok sorun olmuyorsa kendi halinde bırakmak; böylece kraliçe de strese girmemiş olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Dediğim gibi, böyle bir olayla hiç karşılaşmadığım için kesin bir cevap veremiyorum.pamuk ipliği garip şekilde ağzına takılıyor. kendini geri geri giderek kurtarmaya çalışıyor. kış uykusundan önce1 test tüpü ve kış uykusundan çıkarınca 1 test tüpü değiştirdim totalde. ama yine hala aynı.bu olay ara ara oluyor sorun olacak bir şey değil fakat yine de sormak istedim sebebini
Dostum sen strese sokmuş olabilirsin hayvanı ve oda pamuğu çekiştiriyor olabilir yani %90 takılma deilde pamuğu çekiştirmedir.Arkadaşlar merhaba. İlk karınca tecrübem ve kış uykusundan geçen hafta çıkardım. an itibari ile 4 adet larvam var fakat karınca ara ara suyun ordaki pamuğa ağzı takılıyor. nasıl çözüm yapabilirim buna
Olabilir belki. ben yine sessizce izlemeye devam ediyim. duruma göre geri dönüş yapayım. çünkü bana da saçma geliyorduDostum sen strese sokmuş olabilirsin hayvanı ve oda pamuğu çekiştiriyor olabilir yani %90 takılma deilde pamuğu çekiştirmedir.