messor multiquin

BeyDiesT

Nanitik
Üye
elimde 3 tane messor kraliçesi var yumurtalı. 2 tanesini birleştirip multiquin yapmak istiyorum. acaba yumurtasız mı olması gerekiyordu yoksa yumurtalı olsada olur mu? yumurtalı olursa nasıl birleştiririm yardımcı olursanız sevinirim.

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kraliçeler kurucu aşamada birbirleriyle anlaşabilir ama genellikle ilk işçiden sonra bir kraliçe sağ kalır. Deneyip denememek size kalmış ama bence gerek yok.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
elimde 3 tane messor kraliçesi var yumurtalı. 2 tanesini birleştirip multiquin yapmak istiyorum. acaba yumurtasız mı olması gerekiyordu yoksa yumurtalı olsada olur mu? yumurtalı olursa nasıl birleştiririm yardımcı olursanız sevinirim.
Messor cinsinde genellikle multiqueen tavsiye edilmiyor. Hele hele türünü bilmeden bunu yapmanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Teker teker büyütmeniz sizin için dahi iyi olur. iyi hobiler dilerim.

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Messor structor grouptaki türler dışında çoğu messor türü multi olmaz.

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Makro çekimler gerekir.