Öyleyse kargo ile yollamayı düşünürseniz ben de bir iki tane sahiplenmek isterim açıkçası. Bulunduğum bölgede işçi karıncalar bile yok henüz. 😃Eyvallah Beyler bukadar çok almamı bulamayanlar göndermek için aldım gördüğüm her kraliçeyi almadım 3 gördüğüm 1ini aldım ama çok fazla 😂 sıkıntı olmaz diye de aldım
Anladım amacımız zaten doğanın dengesini bozmadan ve en zevkli şekilde bu hobiyi yapmak. E konu bu olunca biraz tepkili yaklaşılabiliyor. Bulduğunuz bölgede ki hava durumunu ve nem oranını biliyorsanız söylerseniz sevinirim.Eyvallah Beyler bukadar çok almamı bulamayanlar göndermek için aldım gördüğüm her kraliçeyi almadım 3 gördüğüm 1ini aldım ama çok fazla 😂 sıkıntı olmaz diye de aldım
Neresi hocam yerÖyleyse kargo ile yollamayı düşünürseniz ben de bir iki tane sahiplenmek isterim açıkçası. Bulunduğum bölgede işçi karıncalar bile yok henüz. 😃
Bu arada geçici olarak aynı tüpte duracak kraliçelerin aralarına da pamuk koyarsanız daha iyi olur. Birbirlerine saldıramazlar.
Ben Ordu'dayım.Buyur kardeşim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Neresi hocam yer
Nem düşük ve sıcaklık da yüksek fakat bulabilmişsiniz yani kraliçe bulmak o kadar da spesifik aralıklar gerektirmiyormuş.Buyur kardeşim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Neresi hocam yer