İlk kraliçeni alacaksan 4 kraliçeli Messor almanı önermem.Messor multi quenn 4 kraliçe yapmış bi arkadaş var fiyatı biraz pahalı geldi size danışmak istedim ne kadara alınır bilginiz var mı?
Yeni kurulmuş sadece yumurtalar var işçi yokKoloninin yaşını bilmiyorum ama yeni kurulduysa muhtemelen kraliçeler fazla dayanmaz.
Aslında 4 kraliçe düşüncem yoktu ben bir messor birde camponotus kraliçesi alıp kendimi geliştirmeyi düşünüyordum ama fiyatlar aşırı pahalı gibi geldi. Her biri için 200-250 arası istiyorlar çok değil mi sizce de?İlk kraliçeni alacaksan 4 kraliçeli Messor almanı önermem.
150-200 eder sadece kraliçe ama messorlarda geniş alan lazım Multi için. Benim 10 kraliçeli 500-600 işçili kolonim vardı. Yani şans işi.Messor multi quenn 4 kraliçe yapmış bi arkadaş var fiyatı biraz pahalı geldi size danışmak istedim ne kadara alınır bilginiz var mı?
Değil, ama messor için çok. 350 TL'ye 10 kraliçeli messor kolonisi aldım 500-600 işçili ama ucuza aldım ona göre çok pahalı.Aslında 4 kraliçe düşüncem yoktu ben bir messor birde camponotus kraliçesi alıp kendimi geliştirmeyi düşünüyordum ama fiyatlar aşırı pahalı gibi geldi. Her biri için 200-250 arası istiyorlar çok değil mi sizce de?
Teşekkür ederim 🙏Değil, ama messor için çok. 350 TL'ye 10 kraliçeli messor kolonisi aldım 500-600 işçili ama ucuza aldım ona göre çok pahalı.
Böyle bişey olacağını bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏İşçisiz Messor multisi almanı önermem. İşçi çıkınca kraliçelerin birbirini öldürme ihtimali var.