Benim tavsiyem solenopsis vereceğiniz her şeyi yiyecektir bol bol protein verebilirsiniz çok hızlı gelişiyolar kaçabilecekleri bir delik olmadığı sürece sorun olmaz stressizler ve yakın zamanda uçuşları olucak bol bol bulucaksınız multiqueen yaparsınız 5. Ayın sonunda 1000 işçi bile yapabilirsinizarkadaşlar sizce yeni başlayan birisi için messor mu yoksa tetramorium mu daha uygun bir başlangıç tercihi olur ?
Bence tetramoriumarkadaşlar sizce yeni başlayan birisi için messor mu yoksa tetramorium mu daha uygun bir başlangıç tercihi olur ?
Haklısın çok küçükler ama ben ikisinede baktım ve tetramoriumlar daha eğlenceli geliyorTetramorium larin twk sevmedigim kismi cok kucukler tupe tohum koydugumda veya sekerli su koydugumda eziliyor veya boğuluyorlar kulak çöpü ile koysam bile aynisi oluyor ama zevkli bir turve hizli gelişiyor lar
Messorun tek avantajı bence buyuk olmasi tetramorium larinda heresyi yiyor olmasi kedi mamasi bile yiyorlar ve benim tetramorium larim yem vercegjm zaman firlamiyorlqr geri hemen giriyorlarBence kesinlikle messor en azından besleme için pamuğu açtığınızda tetramorium lar gibi dışarıya atlamıyorlar ayrıca başlangıç için küçük tür zorlayıcı olabilir fakat denildiği gibi herşeyi yerler ve hızlı ürerler
Bende tetramorium a bakiyorum messorda heni buldum yumurtladi deniycem onu ama tetramorium daha zevkliHaklısın çok küçükler ama ben ikisinede baktım ve tetramoriumlar daha eğlenceli geliyor
Kişiden kişiye değişir zevk meselesi ama başlangıç için bence tetramoriumTetramorium daha sakin fakat messor hareketli oluyor