Messor gibi. Işçi de mi var oradaBen Messor cinsine benzettim fakat yani emin olmak istedim,Görüntü biraz kötü umarım görürsünüz.
1 sene oldu,Benim bildiğim ilk işçi çıkana kadar besleme yapılmaz ilk işçi çıktıktan sonra yapılmıyormuydu,2 adet minor var içinde,Messor structer demi yani kafası kırmızı olmadığına göre barbarus değil.Messorların alt türleri arasındaki farkı nedir.Messor gibi duruyor . Besleme yapmana gerek yoktu. Ne zaman yakaladın?
Evet işçi de var 2 adet minor var.Messor gibi. Işçi de mi var orada
Hangi alt türü barbarus mu structer mı?Ben structera benzettim.Messor gibi. Işçi de mi var orada
Türünü bu fotoğraftan bilemeyiz. Arkadaş da isçileri görmemiş muhtemelen o yüzden demiş niye besleme yaptın diye.1 sene oldu,Benim bildiğim ilk işçi çıkana kadar besleme yapılmaz ilk işçi çıktıktan sonra yapılmıyormuydu,2 adet minor var içinde,Messor structer demi yani kafası kırmızı olmadığına göre barbarus değil.Messorların alt türleri arasındaki farkı nedir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Evet işçi de var 2 adet minor var.
Barbarus Türkiye tür listesinde yok1 sene oldu,Benim bildiğim ilk işçi çıkana kadar besleme yapılmaz ilk işçi çıktıktan sonra yapılmıyormuydu,2 adet minor var içinde,Messor structer demi yani kafası kırmızı olmadığına göre barbarus değil.Messorların alt türleri arasındaki farkı nedir.
Evet işçi de var 2 adet minor var.
Hangi alt türü barbarus mu structer mı?Ben structera benzettim.
Fark ettim zaten,Ben sadece küçük boyutluyduda ondan sordum,onun dışında vücut hatları hep messor gibiydi,herneyse abdomeninin üzerine oturması normal mi,stress belirtisimi?Türünü bu fotoğraftan bilemeyiz. Arkadaş da isçileri görmemiş muhtemelen o yüzden demiş niye besleme yaptın diye.
Hayır, endişelenme. Yumurtlama pozisyonu, kraliçen yumurtlamaya çalışıyor.Fark ettim zaten,Ben sadece küçük boyutluyduda ondan sordum,onun dışında vücut hatları hep messor gibiydi,herneyse abdomeninin üzerine oturması normal mi,stress belirtisimi?
Teşekkür ederim.proteinli yemekler(tartara vb.) vermediğim sürece koloni çabuk büyümez demi?Hayır, endişelenme. Yumurtlama pozisyonu, kraliçen yumurtlamaya çalışıyor.
Büyür ama hızlı bir şekilde çoğalmazlar. Kıyma, un kurdu vb verebilirsin.Teşekkür ederim.proteinli yemekler(tartara vb.) vermediğim sürece koloni çabuk büyümez demi?
Evet dikkat etmemişim türünü sorunca da yeni yakaladın sandımTürünü bu fotoğraftan bilemeyiz. Arkadaş da isçileri görmemiş muhtemelen o yüzden demiş niye besleme yaptın diye.