Elimde bulunan messor kraliçesi 2 haftadır yumurtlamadı kış uykusundan sonra mı yumurtlar ve o arada ne yapmam gerekir?
Kış uykusuna yatırın uyandırdıktan sonra şekerli su verebilirsiniz isteğe bağlı. Uykudan sonra zaten kendisi yumurtlayacaktırElimde bulunan messor kraliçesi 2 haftadır yumurtlamadı kış uykusundan sonra mı yumurtlar ve o arada ne yapmam gerekir?
evet sonbaharda bulunanlar genelde sezon öncesi ilkbaharda yumurta yapıyor kış uykusuna yatırabilirsin veya ısıtarak şansını deneyebilirsinElimde bulunan messor kraliçesi 2 haftadır yumurtlamadı kış uykusundan sonra mı yumurtlar ve o arada ne yapmam gerekir?
Ne kadar geç o kadar iyi3 günde bir bakmak ideal mi? Yoksa haftada bir mi bakıyım
2 haftada 1 iyi şansın yüksek olur3 günde bir bakmak ideal mi? Yoksa haftada bir mi bakıyım
1 ay sonra yatırabilirsin, yatırmadan kraliçeyi fulle 1-1.5 haftada 1 beslersinkış uykusuna yatırmadan önce beslemem lazım mı? Kış uykusuna ne zaman yatırmalıyım ve ne kadar sürmeli?
8 derece dolapta olur mu1 ay sonra yatırabilirsin, yatırmadan kraliçeyi fulle 1-1.5 haftada 1 beslersin
Protein mi şekerli su mu verirsek daha iyi olur?bende de aynı problem var iki hafta daha beklemem yumurtlamaz ise yatircam.1 ay sonra yatırabilirsin, yatırmadan kraliçeyi fulle 1-1.5 haftada 1 beslersin
Boşuna beklemeyin çünkü sonbaharda bulunan nerdeyse hiçbiri yumurta vermiyorProtein mi şekerli su mu verirsek daha iyi olur?bende de aynı problem var iki hafta daha beklemem yumurtlamaz ise yatircam.
dolap öldürür, balkon yeterli ben balkonda yatırıyorum aralık ortası8 derece dolapta olur mu
Kaç derece buzdolbı olur dışarıda havalar sıcak da.Boşuna beklemeyin çünkü sonbaharda bulunan nerdeyse hiçbiri yumurta vermiyor
Şimdiden yatırabilirsiniz
Genellikle buzdolapları 4-5, derece oluyor. Ben genellikle 8 derecede tutmaya çalışıyorum(buzdolabı dışında)Kaç derece buzdolbı olur dışarıda havalar sıcak da.
6 derece yeterli (buzdolabı) yani? Bir de buzdolabında oksijen problemi yaşarlar mi artı olarak proteine kış uykusunda gerek var mı?Genellikle buzdolapları 4-5, derece oluyor. Ben genellikle 8 derecede tutmaya çalışıyorum(buzdolabı dışında)