Messor kraliçesi buldum

Poytar

Yumurta
Üye
Arkadaşlar ilk defa kraliçe buldum. Kraliçenin bir bacağı yamuk, sıkıntı olur mu? Bir de bulduğum civarda bir tane daha bulur muyum?

akvaryumhane

Yumurta
Üye
Arkadaşlar ilk defa kraliçe buldum. Kraliçenin bir bacağı yamuk, sıkıntı olur mu? Bir de bulduğum civarda bir tane daha bulur muyum?
Fotoğraf atarsanız iyi olur. Ama bacağı kopmadıysa bir sıkıntı olcağını sanmam sadece çok streste olabilir iyi bir ortam hazırlayıp haftada bir kontrol edin ki dahada strese girmesin. Bulduğun bölgede birdaha tabiki bulabilirsin ben şahsen kendi bahçemde 7 adet kraliçe buldum 4ünü aldım gerisini toprak bir alana bıraktım. Yani kısaca aradan fazla vakit geçmediyse aramakta fayda var bulabilirsin.

DuruKoç_1

Yumurta
Üye
Kıskanıyorum, abi kaç haftadır arıyorum gitmediğim yer sormadığım kişi altına bakmadığım taş kalmadı. Dün 15 kilometre yürüdüm sırf bir tane bulmak için.
Galiba karıncalar benden nefret ediyor.

EdoS06

Yumurta
Üye
Kıskanıyorum, abi kaç haftadır arıyorum gitmediğim yer sormadığım kişi altına bakmadığım taş kalmadı. Dün 15 kilometre yürüdüm sırf bir tane bulmak için.
Galiba karıncalar benden nefret ediyor.
Aynı şekilde ya yazdan beri arıyorum memlekette kaç kez aradım mahallede kaç kez aradım yazın test tüpleri almıştım.Hala içleri boş ;(