Messor kraliçesi ama soru

Heaz

Yumurta
Üye
Messor kraliçesi (prensesi) var elimde şuan ama dollendimi uçtumu uçmadımı bilmiyorum birisinin ucmadigina eminim ama yakında bir tane daha messor kolonisi var uçmuşta olabilir,emin olmadığım kraliçeyi bir işçi zorla tutup götürmeye çalışıyordu messor uçuşları yakınsa yeni çıkmıştı olabilirler yumurtadan çünkü geçen haftalarda yoktu yuva 3-5 metre yatay bir şekilde ama evime yakın direkt bırakırım sizde prenses olduğunu düşünüyorsanız (messor olduğuna %100 eminim

tozhan

Yumurta
Üye
Messor kraliçesi (prensesi) var elimde şuan ama dollendimi uçtumu uçmadımı bilmiyorum birisinin ucmadigina eminim ama yakında bir tane daha messor kolonisi var uçmuşta olabilir,emin olmadığım kraliçeyi bir işçi zorla tutup götürmeye çalışıyordu messor uçuşları yakınsa yeni çıkmıştı olabilirler yumurtadan çünkü geçen haftalarda yoktu yuva 3-5 metre yatay bir şekilde ama evime yakın direkt bırakırım sizde prenses olduğunu düşünüyorsanız (messor olduğuna %100 eminim
Test tüpü kurulumu yapıp 1 hafta bekleyin hocam bence. Hiç rahatsız etmeyin eğer yumurtlamışsa kraliçedir yumurtlamamışsa prensestir geri aldığınız yere bırakırsınız

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
İşçi sadece kanatlarını ısırıyorsa vücudunu ısırıyorsa uçması için zorluyor ama ısırıp geri çekiyorsa uçmaması için uğraşıyordur

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Yazınız gerçekten özenilmemiş, lütfen yazım ve imla kurallarına dikkat edin.