6 Nisanda iki tane kraliçe karınca aldım. İlk geldiğinde bir tanesi yumurtlamıştı 15-20 tane. Bugün ise ikisindede yumurta var ama ilk yumurtlayanda bir gelişme yok, çok az büyüdü. Acaba şekerli su veya muhabbet kuşu tohumumu versem?
Hocam bir şey vermeyin. Büyüme aynı kalırsa bir damla şekerli su olabilir.6 Nisanda iki tane kraliçe karınca aldım. İlk geldiğinde bir tanesi yumurtlamıştı 15-20 tane. Bugün ise ikisindede yumurta var ama ilk yumurtlayanda bir gelişme yok, çok az büyüdü. Acaba şekerli su veya muhabbet kuşu tohumumu versem?
Hocam bu normal mi? Aşırı soğuk veya sıcak değil, sarsıntıda olmuyor nemde normal.Hocam bir şey vermeyin. Büyüme aynı kalırsa bir damla şekerli su olabilir.
Hocam bulunduğu ortamda sıcaklık ile ilgili bir problem olabilir bide oldukça az kontrol edin beslemeye gerek yok ama illa yapacağım diyorsanız çok az şekerli su vermeniz yeterli olacaktır iyi hobiler dilerim.6 Nisanda iki tane kraliçe karınca aldım. İlk geldiğinde bir tanesi yumurtlamıştı 15-20 tane. Bugün ise ikisindede yumurta var ama ilk yumurtlayanda bir gelişme yok, çok az büyüdü. Acaba şekerli su veya muhabbet kuşu tohumumu versem?
Hocam bilemiyorum. Fotoğraf atarsanız belki daha iyi yardım edebiliriz. Ama 1-2 haftada gelişim aynı kalırsa bir damla şekerli su verebilirsiniz.Hocam bu normal mi? Aşırı soğuk veya sıcak değil, sarsıntıda olmuyor nemde normal.
Merhabalar konu ile alakasız ama moderatörlere dm yolu ile ulaşamıyorum. Bir rehber yayınlamak için konu açtım ama rehber yaklaşık 6-7 saat bekletildikten sonra ya kabul edilmedi yada silindi. Bunu gerçekten buraya yazmak istemem ama hiçbir moderatöre ulaşamıyorum. Ne yapmam gerek?Verebilirsiniz. Bütün kraliçeler uçuş için gerekli olacak besin stoğuna sahip olmayabiliyor. Beslemeniz doğru olur.
Hocam şimdi şekerli sumu vereyim, muhabbet kuşu yemimi?Verebilirsiniz. Bütün kraliçeler uçuş için gerekli olacak besin stoğuna sahip olmayabiliyor. Beslemeniz doğru olur.
Rehberiniz eksik detaylar, kapsamlı olmama ve en önemlisi kaynak içermeme nedenlerin dolayı rehber statüsüne yetersiz görülüp arşive taşındı. Artık rehberlerde ince işçilik bekliyoruz doğrusu. İsterseniz yazınızı size atabiliriz geri eğer kaydetmediyseniz.Merhabalar konu ile alakasız ama moderatörlere dm yolu ile ulaşamıyorum. Bir rehber yayınlamak için konu açtım ama rehber yaklaşık 6-7 saat bekletildikten sonra ya kabul edilmedi yada silindi. Bunu gerçekten buraya yazmak istemem ama hiçbir moderatöre ulaşamıyorum. Ne yapmam gerek?
Şekerli su verin, içmezse tohum verebilirsiniz.Hocam şimdi şekerli sumu vereyim, muhabbet kuşu yemimi?
Kaydetmemiştim eğer arşivinizde duruyor ise rehberi düzenleyebilirim.Rehberiniz eksik detaylar, kapsamlı olmama ve en önemlisi kaynak içermeme nedenlerin dolayı rehber statüsüne yetersiz görülüp arşive taşındı. Artık rehberlerde ince işçilik bekliyoruz doğrusu. İsterseniz yazınızı size atabiliriz geri eğer kaydetmediyseniz.
Şekerli su verin, içmezse tohum verebilirsiniz.