Ben daha messor kraliçe bulmadım Eylül ayında bulursam bilgilenmek istedim mesala doğada bulabileceğim hangi böcekleri verebilirim diye sorucaktım.Messor kraliçesini neden besleyeceksiniz? Beslemeye şuanlık ihtiyaç yok
doğadan hiçbirini vermeniz doğru değil. ilaçlı parazitli hastalıklı olabilirler ve koloniyi çok sıkıntıya sokar. üretim olan canlı yemlerden edinmenizi öneririm.Ben daha messor kraliçe bulmadım Eylül ayında bulursam bilgilenmek istedim mesala doğada bulabileceğim hangi böcekleri verebilirim diye sorucaktım.
Yani köylük alanda yaşıyorum buralarda hiç ilaçlama fln yokdoğadan hiçbirini vermeniz doğru değil. ilaçlı parazitli hastalıklı olabilirler ve koloniyi çok sıkıntıya sokar. üretim olan canlı yemlerden edinmenizi öneririm.
Bu yine bir bahane değil çünkü iç parazit diye bir olay var insan gözüyle görünmeyen. Riske atmamak için doğadan vermemelisin. Buffalo kurdu,morio kurdu,üretim tartara vs. verebilirsinYani köylük alanda yaşıyorum buralarda hiç ilaçlama fln yok
Tm teşekkür ederimBu yine bir bahane değil çünkü iç parazit diye bir olay var insan gözüyle görünmeyen. Riske atmamak için doğadan vermemelisin. Buffalo kurdu,morio kurdu,üretim tartara vs. verebilirsin