Messor kraliçem yumurtladı

Furkansarıtaş

Yumurta
Üye
Messor kraliçem yumurtladı yeni tüpe geçtim ancak bir tane yumurtası diğer tüpte bunu elle geçirsem ne olur

dharma

Larva
Üye
Messor kraliçem yumurtladı yeni tüpe geçtim ancak bir tane yumurtası diğer tüpte bunu elle geçirsem ne olur
elinizle zarar verme ihtimaliniz var. ben tuğkan abinin önerisi ile kebap şişi (uzun olan kürdan) ile transfer etmiştim yumurtaları. şişi yumurtaya hafifçe değdirin zaten kendisi yapışıp/takılıp gelecektir çubuk ile birlikte. işlemi yaparken çok hassas ve yavaş olmalısınız.

Kadadul

Yumurta
Üye
Ben kulak temizleme çubuğu nu ıslatıp hafifçe temas ettiriyorum yumurta yapışıyor sonrada çok sllamadan kraliçe ye yada işçi varsa işçiye tutuyorum çöpte ki yumurtayı %70 hemen alıyor yumurtayı

Adam

Yumurta
Üye
Benim tetralar iki kere değiştirdim tüplerini ama her transver denememde de geçmedi kendileri çöp şiş ile tek tek transver etmiştim çubuğun ucu biraz nemli olması yeterli yapışıyor zaten, direk cama değdimi kendini bırakıyor zaten