Messor Kraliçem Hakkında

EgehanBalta

Yumurta
Üye
Messor sp. Kraliçem suyun bulunduğu taraftaki pamuğu çekiştitriyor pamuğu biraz parçalamış nedeni ne olabilir su akacak gibi görünüyor du ve etraf ıslanmıştı korkudan yeni test tüpüne geçirdim nedeni ne olabilir ?

Heaz

Yumurta
Üye
yuurtlama alanı yapıyordur ısıtıyordur sitresli olabilir yada şekil veriyodur kazma gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca daha 2 saat önce aynı soru soruldu ve cevaplandı forum çok karışıyor böyle bu konu var forumda aratırsan cevap bulursun bulamadıysan yaz buraya

EgehanBalta

Yumurta
Üye
yuurtlama alanı yapıyordur ısıtıyordur sitresli olabilir yada şekil veriyodur kazma gibi

ayrıca daha 2 saat önce aynı soru soruldu ve cevaplandı forum çok karışıyor böyle bu konu var forumda aratırsan cevap bulursun bulamadıysan yaz buraya
Teşekkür ederim ama dış pamuğud ısırıyor şu anda

Teşekkür ederim ama dış pamuğud ısırıyor şu anda

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
stresliyken normal kasmayın pamukla uğraşıyor diye

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
çok kasmayın bu kadar opak bir şeyle sarıp koyun bir köşeye unutun sonra birkaç hafta işçiler çıkınca ilgilenceksniz sürekli sürekli bakarak rahatsız ederek olmaz

EgehanBalta

Yumurta
Üye
çok kasmayın bu kadar opak bir şeyle sarıp koyun bir köşeye unutun sonra birkaç hafta işçiler çıkınca ilgilenceksniz sürekli sürekli bakarak rahatsız ederek olmaz
Teşekkür ederim ama ben hiç oynatmıyorum yerinden dokunmuyorun hiç kırmızı jelatinle kapladım dışını sadece bakıyorun içine ve hala çıkmaya çalışıyor başta çıkmaya çalışmıyordu 2 gündür normal davranıyordu bugün başladı

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
streste tüp ağzındaki pamuğu kazması normal kasmayın uğraşıp durmayın her gün

Bora

Larva
Üye
2 gün sonra buradan haberdar edermisiniz merak ettim
———— İyi Hobiler 🐜🙂