Genel bir sorunu olmaz, Messor çok stresli bi tür olmadığından iletişimde sorun olmayacağını düşünüyorum. Tek antenle idare edebilir, iyi hobiler.Messor kraliçemin 1 anteni kopmuş sıkıntı olurmu
Teşekkürler hocam ,iyi hobiler.Genel bir sorunu olmaz, Messor çok stresli bi tür olmadığından iletişimde sorun olmayacağını düşünüyorum. Tek antenle idare edebilir, iyi hobiler.
Messor stresli bir cinstir.Genel bir sorunu olmaz, Messor çok stresli bi tür olmadığından iletişimde sorun olmayacağını düşünüyorum. Tek antenle idare edebilir, iyi hobiler.
Sen sitres görmemişsin .dMessor stresli bir cinstir.
Yks senesi kralını yaşiyoz zaten.Sen sitres görmemişsin .d
Valla bu gece en çok hak verdiğim fikir bu.Yks senesi kralını yaşiyoz zaten.
Açıkçası diğer türlere göre çok daha rahat ve stressiz bir cinsMessor stresli bir cinstir.
Ah be hocam aynı durumdayim Allah kolaylık versin.Yks senesi kralını yaşiyoz zaten.
Formica vb. diğer stresli türlerin yanında rahat ve sakin kalıyorlar.Messor stresli bir cinstir.
Barbarus nasıl hocam peki bir bilginiz var mı?Messorun geneline stressiz demek çok yanlış olur türler arası çok farklar var. Mesela bendeki Semirufus kolonisi Noduslar gibi agresifler ve aşırı stresliler ama Önceden beslediğim structor gruptan bir tür çok sakindi. Kısacası kiminin messoru çok stresli kiminin çok sakin olabilir herşey türüne bağlı. Messorun iyi yanı stres olduklarında çok birşey yapmamalarıdır. Örneğin bir Camponotus Baldacci veya Bir Formica rufabarbis stres olduğunda yumurtalarını yiğiyebilir ama genel olarak messorlardan böylr bir davranış beklenmez.